Hlavní obsah

Proč je česká pizza z rodinné firmy jedinečná?

Foto: Food Natura

Vegetariánská pizza Goat Beet Foto: Food Natura

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Byť se pizza těší mezi strávníky velké oblibě, má přes všechny své přednosti a nesporné kvality jisté znaky nezdravého jídla. Mouka obsahuje velké množství lepku a sacharidů, používané suroviny pro změnu tuky. Na trhu také stále chybí veganské varianty. A to chtělo změnu.

Článek

Psal se rok 2020, kdy rodinná firma Food Natura vstoupila na český trh. Od startu až po dnešní dny ji vede Anna Brožková. Mladá, krásná, sebevědomá žena, pro kterou jsou pracovní hodnoty jako je preciznost, důslednost a neustálé se zlepšovat, ty nejdůležitější. Ne náhodou jsou pak takové i produkty Pizza Natura.

Nové kombinace chutí a hlavně zdravější a kvalitnější suroviny

Společnost se rozhodla pracovat na zdravější variantě pizz, které by byly jak pro vegany, vegetariány, tak i pro milovníky salámů. Podmínkou pouze bylo, aby pizza obsahovala zdravé suroviny bez negativního vlivu na chuť a samotný zážitek při její konzumaci. Inspiraci pak hledali v samotné přírodě. Ta nabízí spoustu unikátních, zajímavých, výtečných a i výjimečných chutí a kombinací.

Foto: Food Natura

Proč je česká pizza z rodinné firmy jedinečná?Foto: Food Natura

Pizza pro celiaky, vegetariány, vegany, sportovce a malé děti

Ve Food Natura si dali záležet na kombinaci nejrůznějších druhů surovin. Výsledkem je řada produktů Pizza Natura - pizz bez lepku, zbytečného tuku, bez chemických dochucovadel, barviv a sladidel. Pizzy ze stoprocentně přírodních surovin a s vysokým podílem zeleniny tak nabízejí chutné řešení, přijatelné pro vyznavače zdravého životního stylu, vegany, vegetariány, celiaky, diabetiky, sportovce a rodiny s dětmi.

Foto: Food Natura

Pizza Spicy Pumpkin s nízkotučným salámem Bella Festa Foto: Food Natura

Pizzy plné zeleniny a bez přidaného cukru s originálním korpusem

Pizza Natura v porovnání s běžnou pizzou obsahuje až o 70 % méně tuku a o 30 % méně cukru a navíc dodá až 2/3 denní dávky zeleniny doporučované Světovou zdravotnickou organizací.

Pizzy překvapují kombinacemi chutí už v samotném základu a to díky tomu, že těsto připravuje firma z netradičních surovin – ať už je to základ z cukety a špenátu, dýně Hokkaido nebo z červené řepy.

Foto: Food Natura

Veganská pizza Super Green Foto: Food Natura

Vždy se při nakupování dbá na prověřený původ všech surovin a jejich čerstvost. Nepoužívají se žádné umělé ani průmyslově vyráběné přísady nebo barviva a všechny pizzy Natura mají snížený obsah tuku, soli, sacharidů a jsou bohaté na vlákninu.

Pizza Natura se specializuje na zdravé, kvalitní a originální jídlo pro každý den, které splňuje ty nejpřísnější požadavky dnešní doby.

Produkty Pizza Natura je možné si zakoupit na  Rohlik.cz nebo v kamenném obchodě World Vegan v Praze, Černé Labuti.

Foto: Food Natura

Zelenina v každém soustuFoto: Food Natura

Reklama

Načítám