Hlavní obsah

Proč muži navštěvují nevěstince?

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

I ten váš se jistě někdy podíval do nevěstinceFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Prostituce je nejstarší řemeslo světa. Dívky a paní lákají mužské pokolení do svých osidel a o klienty opravdu nouzi nemají. A mezi nimi může být i váš manžel nebo přítel!

Článek

Určitě vás při této představě napadá otázka: Proč by to dělal? A proč to vlastně dělají ti druzí? A jste si opravdu jistá, že váš drahý je výjimkou a nikdy v domě s červenou lampičkou nebyl? Vyzpovídali jsme sedm mužů různých profesí a věku, aby vám odhalili, zda někdy měli sex s prostitutkou, jestli navštívili nevěstinec a co na něm vidí tak úchvatného.

Lukáš 23 let - student medicíny

„Tak když už nic, žene nás tam zvědavost. Tím přiznávám, že jsem v nočním klubu byl, kamarád se tam loučil se svobodou. Na pokoj s prostitutkou šel, my ostatní jsme pouze pili. A co nás tam zaujalo? Zábava, nevázanost, intimita."

Karel 36 let - manažer

„Sex s prostitutkou jsem měl. Dal mi na ni číslo jeden kamarád. Se ženou nám to neklapalo, takže jsem jí jednoho dne zavolal. Sešli jsme se privátně, zaplatil jsem jí, poté už jsem s ní nikdy nemluvil. Ve vykřičeném domě jsem byl asi před deseti lety se známými, když jsme se vraceli z diskotéky. Nic se ale nedělo, pouze jsme si prohlédli slečny, žádná se nám nelíbila. Kdyby ano, možná by ,to' dopadlo."

Petr 45 let - policista

„V night klubech to znám velmi dobře. Služebně mezi sebou máme dohodu, respektujeme se, soukromě se tam občas stavím i na kafe. Já osobně ne, ale nejmenovaný kolega tíhne k jedné takové pracovnici, která ho něčím okouzlila. Chodívá za ní často. Musím říct, že já hltám tu sexy atmosféru, uvolní mě to."

Alex 19 let - student

„Už jsem tam byl. Kamarádi mě vzali na pivo do bordelu na moje osmnáctiny. Byla to spíš taková sranda, platit za sex by se mi nechtělo, když na diskotéce to mám zadarmo. Striptýz jsme si ale objednali. To bych si nenechal ujít!"

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Proč muži chtějí sex za peníze?Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Milan 30 let - úředník

„Několikrát jsem zavítal do těchto míst, to jsem byl ale o něco mladší. Sex s prostitutkou jsem neměl, nijak zvlášť po něm ani netoužím, tenkrát šlo spíše o vychloubání se před ostatními, že jako chodíme na kafe mezi holky. Přiznávám ale, že péče a pozornost dívek je velmi fajn."

Josef 56 let - podnikatel

„Dá se říct, že jsem pravidelným hostem privátů. Ženu nemám, na city čas nezbývá, protože se musím starat o svoji firmu, takže se zajdu pobavit, když mám chuť a volnou chvíli. Moje návštěva splní svůj účel rychle a bez zbytečných řečí okolo. Já i ona víme, za jakým účelem jsme se sešli. Nic špatného na tom nevidím."

Zdeněk 39 let - zedník

„V dnešní době moc peněz na zábavu nezbývá, nevěstinec mně ale není cizí, párkrát jsem ho navštívil. I když jsem váhal, nakonec zvítězilo milé vystupování jedné slečny. Typ ženy, který se mi vždy líbil. Slovo dalo slovo. Sex s ní byl příjemný, hlavně jsem si ji mohl vybrat mezi několika, člověk se v tu chvíli cítí jako bůh - žádné odmítání, spíš naopak."

Reklama

Související témata:
Nevěstinec

Načítám