Hlavní obsah

Proč muži po sexu usínají?

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Kniha rozebírá muže obsáhle a humorněFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Proč muži po sobě nezvedají na záchodě prkénko? Co způsobuje zvonění v uších? Je za úplňku počato více dětí? To jsou otázky, které se týkají běžného života, ale málokdo z nás na ně zná odpověď. Humorná kniha Proč muži po sexu usínají? ale odpoví na vše!

Článek

Mark Leyner je úspěšný spisovatel a scenárista, Billy Goldberg pracuje jako lékař na pohotovosti v New Yorku. Po tom, co se jejich knihy Proč i muži mají bradavky? prodalo po celém světě více než jeden milion výtisků, se rozhodli napsat pokračování.

Společně se zaobírají otázkami z mnoha oborů každodenního života. Jejich záběr je opravdu široký, od rozboru souboje pohlaví, zdravé stravy přes sport a nemoci až po kapitolu věnovanou toulkám a milovníkům zvířat. Nezapomněli ani na vděčné téma dětí a jejich puberty. Na jaké otázky v knize nalezneme odpovědi? Například:

  • Proč ženy čurají více než muži?
  • Vyroste vám v břiše meloun, když spolknete melounové semínko?
  • Mají psi pupíky?
  • Je pravda, že těhotné ženy září?
  • Proč vám v letadle praská v uších?
  • Může se kamarádkám sesynchronizovat menstruační cyklus?
  • Jak najde aspirin bolest?

Každá série otázek a odpovědí je uvozena buď vtipným dialogem, nebo situací ze života. Oba pánové berou život s humorem a na témata se snaží nahlížet netradičním způsobem. Některé pasáže jsou vyloženy vědecké, jiné jsou spíše glosami. Jejich chlapskými názory se rozhodně pobavíte. Ideální jako četba před spaním. A proč tedy muži po sexu usínají? Může za to jejich celodenní dřina, nebo hormon?

Foto: fragment.cz

Autory jsou Mark Leyner a Billy GoldbergFoto: fragment.cz

Leyner, M.; Goldberg, B.: Proč muži po sexu usínají? 280 stran, doporučená cena 245 Kč Vydalo nakladatelství Fragment

Reklama

Související témata:

Načítám