Hlavní obsah

Proč říci NE chemii obsažené v kosmetice

Reklama

Také pořád někam spěcháte a nestíháte číst složení kosmetických přípravků? Chcete pro sebe kvalitní kosmetiku bez chemických ingrediencí (které pleť vysilují), ale přesto byste ráda viděla výsledky?

Článek

Máte radost, protože jste si koupila kosmetiku za dobrou cenu a vaše pleť po ní září. Nechceme vám ji kazit, ale udělejte si chvilku čas a podívejte se na složení daného výrobku. Pokud obsahuje parabeny a podivné sloučeniny, jejichž název ani nedokážete vyslovit, dost možná své pleti naopak škodíte.

Chemie v kosmetice totiž způsobí, že je vaše pleť vypnutá, hladká a na pohled svěží – tento efekt je ale pouze krátkodobý a jedná se v podstatě o jakýsi zastírací manévr. Ve skutečnosti taková kosmetika pleť zatěžuje a při delším používání způsobí, že stav vaší pleti bude horší než na začátku.

Řešením je přírodní kosmetika z kvalitních surovin, které nemohou ublížit ani při dlouhodobém užívání. Negativním důsledkem používání přípravků obsahujících chemická aditiva je totiž typický „jojo" efekt, kdy pleť vypadá a působí ještě unaveněji než před prvním použitím.

I proto je stále oblíbenější kosmetika s přírodními ingrediencemi. Nenajdete v ní složky, jako jsou chemická hnojiva, geneticky modifikovatelné organismy, chemické konzervanty, parabeny, propylenglykoly, sulfáty sodné, ropné deriváty, minerální oleje ani chemická barviva. Všechny tyto složky totiž nemají na pleť dobrý vliv a v dlouhodobém měřítku ji zbavují energie tolik potřebné pro regeneraci.

Přírodní alternativu nabízí italská značka Salin de Biosel, která pochází z Říma a na českém trhu je v prodeji od března letošního roku. Na poli kosmetiky se ale nejedná o žádného nováčka, značka má více než 30letou tradici a její produkty naleznete v kosmetických salonech po celé Evropě. Zároveň nabízí luxusní řadu SPA relaxační kosmetiky, se kterou pracují evropské hotely těch nejzvučnějších jmen. Nemusíte tedy experimentovat, ale vsadíte na jistotu!

Luxusní péče z přírodních zdrojů

Salin de Biosel kombinuje dva léty prověřené přístupy: odborné receptury vycházející ze západní fytoterapie (léčba bylinami) a východní čínskou medicínu. Specializuje se na harmonizaci pleti, zdraví a vnitřní rovnováhu. Zároveň naprosto eliminuje chemické ingredience a svoje produkty zásadně netestuje na zvířatech ani neoobohacuje živočišnými látkami. Je tedy vhodná i pro vegany. Dokazuje, že čím více se pleti dostává přírodních zdrojů bez chemických přísad, tím více je hydratovaná, svěží a zdravá. A to zní logicky.

Kořen, kůra, list a květ

Kořen, kůra, list a květ

Kosmetika Salin de Biosel pracuje se speciální technologií, která se zakládá se na kombinaci bio výtažků z kořenů rostlin, kůry stromů, listů a květů. Všechny ingredience podrobuje pečlivému výběru a přináší je v dokonalé kvalitě, díky které dokáže nabídnout pleti unikátní péči. Výsledky pak na sebe nenechají čekat a jsou dlouhodobého charakteru. Zaměřuje se zejména na problematiku, jako jsou vrásky, suchá a mastná pleť, začervenalá pleť, kuperóza, akné a jiné kožní neduhy.

To nejlepší od Salin de Biosel

Chybí Vaší pleti energie a potřebujete ji rozzářit? Pak je tu právě pro Vás Bio Energisante Créme s květem máty vonné, kořenem ženšenu, květem lotusu a jojobovým olejem. Vhodný v kombinaci se sérem Yin (chladí, uklidňuje podrážděnou kůži) nebo sérem Yang (rozzařuje a omlazuje pleť).

Bio Energisante Créme s květem máty vonné, kořenem ženšenu, květem lotusu a jojobovým olejem

Chcete se rozloučit s vráskami a mít krásnou a mladou pleť, a ještě navíc přírodní cestou? Pak sáhněte po exkluzivním krému Bio Age z řady Bio Age, jejíž jedinečné produkty mají výborné, a hlavně dlouhodobé výsledky.

Bio Age pordukty mají výborné a dlouhodobé výsledky

Trápí Vás akné a otevřené póry? Máte problematickou pleť? Pak určitě vyzkoušejte krém Eco Pure z řady Eco Pure, která obsahuje výtažky z levandule a brukve a koloidní zlato, které zklidňuje podráždění, navrací pokožce jemný vzhled a posiluje eko-systém kožních buněk.

Eco Pure pro problematickou pleť

Salin de Biosel exkluzivně nabízí e-shop lékárny Dr. Max. Více informací na oficiálních stránkách značky www.salindebiosel.cz.

Reklama

Načítám