Hlavní obsah

Proměna čtenářky: Šaty 3x jinak!

Foto: Mona Martinů

Vítězkou naší soutěže s Halens se stala ZdenkaFoto: Mona Martinů

Reklama

Šatů není nikdy dost, co říkáte? Pokud i vy patříte k jejich milovnicím, určitě jste se nezapomněla přihlásit do soutěže Halens, ve které jste měla šanci získat nejen nádherné šatičky, ale i změnu image! Tentokrát se štěstí usmálo na sympatickou čtenářku Zdenku, ale nevěšte hlavu, další kolo je za dveřmi! Zatím se pojďte podívat, jak si to výherkyně užívala.

Článek

08:55 – S rodačkou z Chomutova, Zdenkou Zochovou, jsme se sešli hned zrána v pražském salonu Xstyle Beauty. Ne že bychom se vyžívali v tom, když můžeme někoho tahat brzy z postele. Důvodem byl nabitý program, který na výherkyni soutěže čekal.

Foto: Mona Martinů

Zdenku čekal náročný denFoto: Mona Martinů

Pod nůžkami kadeřnice Moniky

09:00 – V salonu se Zdenky ujala šikovná kadeřnice Monika Utratilová, která měla za úkol šťastnou čtenářku proměnit. První verdikt zněl: „Jednoznačně ztmavit“. Zdenka se po zkušenostech s černou tmavší barvy bála, ale kadeřnice sáhla po krásném odstínu hořké čokolády, který působil přirozeně a čtenářce rozhodně prospěl. Celek potom Monika „rozbila“ několika světlejšími proužky.

Foto: Mona Martinů

Vlasům dodala šmrnc tmavší barvaFoto: Mona Martinů

10:30– I když výherkyně na délce nelpěla, kadeřnice se do žádného radikálního zkracování nepouštěla. Zdenka má totiž krásné husté vlasy a délka pod ramena jí moc sluší. Na čem ale v salonu zapracovali, byl objem. Ten trápil i samotnou vítězku soutěže. Monika jí proto vlasy šikovně sestříhala na temeni hlavy tak, aby si neměly tendenci „lehat“ zpátky. Po pečlivém prostříhání Zdence vytvořila šmrncovní patku, vyfoukala přes kulatý kartáč a bylo hotovo! „Vypadá to úžasně, fakt super, konečně mám ve vlasech pořádný objem!“ nešetřila chválou Zdenka.

Foto: Mona Martinů

Vyfoukaný účes dodal vlasům objemFoto: Mona Martinů

V péči vizážistky Jany

12:30 – Po kadeřnickém maratonu jsme zamířili do ateliéru, kde už čtenářku přebrala do svých rukou vizážistka a stylistka Jana Letková. Se Zdenčiným líčením si pohrávala opravdu dlouho, ale výsledek stál za to! Teda ne že by to Zdence neslušelo i bez make-upu, ale k profesionálním fotkám a šatům se výraznější líčení přeci jen hodilo.

Foto: Mona Martinů

Zdenka v péči vizážistky JanyFoto: Mona Martinů

Chcete vidět, jak se Zdenka měnila pod rukama profesionálů? Zajímá vás, jak takové focení vypadá? Podívejte se naše „paparazzi video“.

V „hledáčku“ fotografky Mony

14:00 – Jakmile jsme Zdenku navlékli do prvních šatů značky Halens a postavili před objektiv fotografky Mony, shodli jsme se na tom, že si ničím nezadá s profesionálními modelkami. Zelené šaty se zajímavě řešenými rukávy a flitry na ní vypadaly krásně!

Foto: Mona Martinů

Šaty s flitry Zdence moc slušelyFoto: Mona Martinů

V luxusních šatech!

14:40– V zásobě jsme ale měli spoustu dalších krásných Halens šatů, a tak jsme se rozhodli vyzkoušet i dvě jiné varianty. „Malé černé“, které Zdence vykouzlily dokonalou siluetu, a krásné rozevláté barevné šaty, které jsme doplnili výrazným náhrdelníkem.

Foto: Mona Martinů

Malé černé odhalily pěknou postavuFoto: Mona Martinů

16:15 – Kromě snového dne a úžasných fotek si Zdenka mohla jedny z šatů vybrat a ubytovat je ve svém šatníku. Volba to byla nelehká, ale nakonec zvítězil model číslo jedna. „Líbily se mi všechny šaty, ale ty zelené jsou opravdu nepřehlédnutelné. Určitě je využiju,“ zdůvodnila svůj výběr Zdenka.

Foto: Mona Martinů

Rozevláté šaty s výrazným náhrdelníkemFoto: Mona Martinů

A co vy? Po kterých šatech byste sáhla? Nezapomeňte nám napsat, a jestli chcete i vy obohatit svůj šatník a nechat se vylepšit od „profíků“, přihlaste se do dalšího kola! Kdo říkal, že se tu příště nemůžete objevit i vy? Spoustu dalších krásných modelů a šatů najdete na www.halens.cz!

Reklama

Související témata:

Načítám