Hlavní obsah

Proměna - tentokrát po námořnicku!

Foto: Mona Martinů

Proměnu s Halens tentokrát vyhrála čtenářka BlankaFoto: Mona Martinů

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Snad žádný jiný styl nevplouvá do módních vod s takovou pravidelností, jako ten námořnický. Kombinace červené, bílé a modré nás prostě nepřestává bavit. A právě do ní jsme oblékli čtenářku Blanku, která vyhrála kompletní změnu image se značkou Halens. Jste zvědaví na výsledek? Pojďte se mrknout!

Článek

Čtenářka Blanka za námi přijela až ze Šumperka. Jak sama říká, proužkovanou módu miluje a jakmile na našich stránkách zahlédla magické spojení „v námořnickém stylu“, nemohla se nepřihlásit. I když příliš nedoufala, zadařilo se a Blanka kromě přírůstku do svého šatníku získala i proměnu vizáže. Tajně sníte o tom samém? Zkuste štěstí i vy a přihlaste se! Stačí, když budete sledovat sekci Soutěže!

Foto: Mona Martinů

Blanka před proměnouFoto: Mona Martinů

Jak probíhala proměna čtenářky Blanky? Podívejte se na naši video reportáž!

Vraťme se ale k dnešní výherkyni, paní Blance. S tou jsme se pro začátek vydali do pražského salonu Portrait by Michal Zapoměl, kde se jí ujala sympatická kadeřnice Mirka Anna Nováková. Ta se rozhodla čtenářčin odstín vlasů nijak výrazně neměnit a zůstala v podobném tónu, s jakým Blanka přišla. Nová barva nicméně odstín vlasů krásně sjednotila a navíc jim dodala úžasný lesk.

Foto: Mona Martinů

O vlasy se postarala kadeřnice Mirka Anna NovákováFoto: Mona Martinů

Nadšeni jsme byli hlavně ze skvělého sestřihu, kdy kadeřnice Blance vytvořila kulatou ofinu, vlasy precizně sestříhala a nakonec je ještě vyžehlila. Blance se vlasy lehce vlní, takže se v novém účesu skoro nepoznala!

Foto: Mona Martinů

Na závěr ještě vlasy vyžehlilaFoto: Mona Martinů

Po Mirce se dostala ke slovu kadeřnice a vizážistka Tatiana Jančová, která se tentokrát postarala o líčení. Pro Blanku zvolila decentní, jarní barvy a kladla důraz na rty. Výsledek byl úžasně svěží, a i když se čtenářka přiznala, že se sama líčí výrazněji, byla z nového líčení nadšená.

Foto: Mona Martinů

Čtenářku líčila vizážistka a kadeřnice Tatiana JančováFoto: Mona Martinů

S novou image se potom paní Blanka společně s námi vydala do redakčního ateliéru, kde už na ni čekaly krásné modely Halens a fotografka Mona. Čtenářka si vyzkoušela rovnou tři různé modely a jeden kousek si dokonce odnesla domů!

Foto: Mona Martinů

Proměna se salonu Portrait by Michal Zapoměl povedla!Foto: Mona Martinů

Ležérní námořnice

Jako první si paní Blanka vyzkoušela pohodovou klasiku – džínové tříčtvrťáky a modrobílé triko s rozšířenými rukávy. K nim jsme přidali krásné červené balerínky, kabelku a stylové doplňky v námořnickém stylu. V takovém oblečení můžete prochodit celý den!

Foto: Mona Martinů

Námořnický styl Blanka milujeFoto: Mona Martinů

Foto: Mona Martinů

Model značky Halens čtenářce moc slušelFoto: Mona Martinů

Šmrncovní námořnice

Kdo říkal, že námořnický styl nemůže být elegantní? Za vše mluví tahle kombinace klasické černé sukně, bílého tílka a sáčka se zlatými knoflíky. Nezapomeňte si pozorně prohlédnout i boty, ty totiž vypadají naprosto luxusně! Ještě černá kabelka do ruky a jde se.

Foto: Mona Martinů

Námořnická móda může být i elegantníFoto: Mona Martinů

Foto: Mona Martinů

Outfit doplnila stylová kabelka HalensFoto: Mona Martinů

Sportovní námořnice

V tomhle modelu by mohla Blanka opravdu i na loď. Sportovní styl je nejbližší jejímu vlastnímu, a tak není divu, že právě úžasná červenobílá mikina byla kouskem, který si nechala zabalit do taštičky a následně si ho odvezla domů. Skvělé jí padly i mokasínky, které se díky své univerzálnosti hodí jak ke sportovním, tak i elegantnějším kouskům, a navíc z nich nebolí ani po celém dni nohy!

Foto: Mona Martinů

Sportovní styl je Blance nejbližšíFoto: Mona Martinů

Foto: Mona Martinů

Právě tuhle mikinu Blanka od značky Halens získalaFoto: Mona Martinů

Tak jak se vám námořnice Blanka líbila? Sebrala byste odvahu k proměně a focení i vy? Těšíme se na vaše postřehy! Více módy najdete na www.halens.cz!

Reklama

Související témata:

Načítám