Hlavní obsah

Proměna: Vlasy do půli zad jsou pryč! Šárka je věnovala nemocným dětem

 

Reklama

Sbohem, dlouhé vlasy! Čtenářka Šárka se odhodlala k obrovské změně a z délky do půli zad přešla rovnou na krátké mikádo. Motivací pro ni ovšem nebyl jen vzhled, ale i pomoc onkologicky nemocným dětem.

Článek

Jednatřicetiletá Šárka je na mateřské dovolené a dlouhé vlasy nosila spoustu a spoustu let. Stejně tak se nikdy nebarvila a ani nelíčila, díky čemuž jí její okolí tipovalo méně let: „Svým způsobem to pro mě byl kompliment, ale v pracovním životě mi to příliš nepomáhalo. Při učení na druhém stupni základní školy jsem si musela autoritu vybojovat,“ prozradila nám čtenářka.

Coby mamince jí navíc začala vadit i zdlouhavá péče o vlasy, které usychaly celý večer, noc a ještě i dopoledne. Když se tak dozvěděla o možnosti darování vlasů pro onkologicky nemocné děti, neváhala a přihlásila se do proměny. Jste zvědavé, jak to Šárce v závěru dne slušelo? Pusťte si sestřih z celého dne!

Chcete se i vy zúčastnit naší proměny? Přihlásit se můžete na e-mail Jana.Finferlova@firma.seznam.cz. Nezapomeňte připojit svoje aktuální fotky a krátké informace o vás. Budeme se těšit!

Reklama

Související témata:

Načítám