Hlavní obsah

Rakovina kůže tvoří až třetinu všech případů rakoviny. Není divu, že vyvolává obavy

Foto: shutterstock.com

Vyvarujte se častých chyb při opalování a chraňte své zdravíFoto: shutterstock.com

Že slunce může tělu uškodit, jste už někdy určitě slyšeli. A přesto se většina lidí před slunečními paprsky nechrání vůbec nebo nedostatečně. Je na čase si v tom udělat jednou pro vždy pořádek.

Článek

Tvorba vitamínu D, silnější kosti, energie, slušivý bronz. Pokud při pobytu na slunci dodržujeme základní pravidla, má slunce na naše tělo celou řadu příznivých účinků. Stejně tak ale umí zákeřně a nenávratně poškodit naši kůži a pleť. Vše má na svědomí ultrafialové záření, kdy 95 procent představuje UVA záření. Proniká hluboko do pokožky, kde způsobuje trvalé poškození buněk, jehož výsledkem je předčasné stárnutí pleti, povadlá kůže, vznik vrásek či pigmentových skvrn.

Základem a účinnou prevencí je používání produktů s SPF bez ohledu na roční období, sluneční intenzitu či podnebný pás. SPF chrání pokožku před spálením od sluníčka, předchází vysušování pokožky, zabraňuje vzniku pigmentových skvrn či předčasnému stárnutí a působí preventivně proti rakovině kůže.

Značka La Roche-Posay, která je nejvíce doporučovanou značkou dermatology na fotoprotekci v Česku, má v péči a ochranně svých zákazníků před škodlivým slunečním zářením jasno. To značka potvrzuje uvedením horké novinky na trh. UVMune 400 se jednoznačně řadí k nejúčinnějšímu UV filtru od značky La Roche-Posay. Zeptali jsme se za vás, v čem tkví jedinečnost nového UVMune 400.

Foto: shutterstock.com

Rakovina kůže tvoří až třetinu všech případů rakoviny. Není divu, že vyvolává obavyFoto: shutterstock.com

V čem je Anthelios UVMune 400 jedinečný?

Především pro jeho revoluční technologii, která chrání buňky před hlubokým narušením. Nový UV filtr je nejúčinnější UV filtr od La Roche-Posay, který chrání pokožku před nejzákeřnějšími ultra dlouhými UV paprsky až do 400 nanometrů. Tyto UVA paprsky celoročně pronikají do kůže nejhlouběji.

V čem je textura produktů Anthelios UVMune 400 zajímavá?

Řada Anthelios UVMune 400 nabízí několik jedinečných textur. Díky tomu si každý může vybrat přesně podle svého gusta! V nabídce je hydratační krém a invisible fluid, oba dostupné i v tónované verzi. Tónovaná verze funguje podobně jako BB krém - sjednocuje tón pleti. Všechny textury se rychle vstřebávají a zanechávají neviditelný finiš, který nemastí a nelepí.

Foto: laroche-posay.cz

Produkty Anthelios UVMune 400 jsou vhodné pro všechny typy pletiFoto: laroche-posay.cz

Pro jaké typy pleti jsou produkty Anthelios UVMune vhodné?

Všechny produkty Anthelios UVMune 400 jsou testovány pod dermatologickou kontrolou na citlivé a reaktivní pleti. Mohou se nanášet také na oční okolí a jsou vhodné i pro pokožku trpící sluneční alergií. Nová řada je vhodná dokonce i pro ty nejcitlivější, jako jsou miminka a děti.

Má Anthelios UVMune 400 nějaké další benefity?

Produkty Anthelios UVMune 400 můžete nanášet i kolem očí. Pokud se produkt dostane do očí, neštípe. Produkty Anthelios UVMune 400 obsahují glycerin, který pomáhá hydratovat pokožku. Jsou rovněž odolné vůči vodě, potu či písku a jsou určeny pro každodenní použití. Po aplikaci tedy můžete rovnou do vody nebo si jít zaběhat.

Foto: laroche-posay.cz

ANTHELIOS hydratační mléko SPF 50+ poskytuje vysokou UVA/UVB ochranu pro citlivou pokožku obličeje i tělaFoto: laroche-posay.cz

Foto: laroche-posay.cz

Všechny textury se rychle vstřebávají a zanechávají neviditelný finiš, který nemastí a nelepíFoto: laroche-posay.cz

Toto je sponzorovaný text tvořený ve spolupráci se zadavatelem. Článek nevytváří redakce Proženy.cz.

Načítám