Hlavní obsah

Řečněte v rodině, jak dlouho chcete

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hanka položila telefon. Po hodinovém hovoru s maminkou měla ruku celou dřevěnou a Honza, její muž, se na ni díval vyčítavě. Bylo jasné, co si myslí o každodenních dlouhých telefonátech a o tom, kolik je to stojí.

Článek

Jenomže maminka je sama, nedávno byla na operaci a špatně chodí. Bydlí sto třicet kilometrů daleko. A Hanka se o ni bojí. Musí si s ní popovídat. Potřebuje vědět, jak to s ní vypadá, jestli je všechno v pořádku a jak se jí operovaná noha hojí. A raději ani nechce pomyslet na to, co by se stalo, kdyby maminka upadla a sanitka ji znovu odvezla do nemocnice. Ale tahle myšlenka se jí vtírá do hlavy čím dál častěji. Dokonce občas přemýšlí o tom, že by si maminku vzala na čas k sobě, ovšem do jejich bytu by se všichni nevešli.

O víkendu začal Honza líčit, že mu kolegové v práci říkali něco o rodinných službách T-Mobile. Že prý nabízejí dlouhá volání za nízkou cenu. To by se teď mohlo hodit.

Hanka s Honzou se podívali na internet a zjistili, že se jim nejvíc vyplatí balíček T-Mobile Rodina nadlouho. Za něj zaplatí za měsíc jen 199 korun a Hanka bude mít hovory s maminkou po třetí minutě zadarmo. A navíc – jako každý, kdo má nějakou rodinnou službu – bezplatně získají balíček Rodina v bezpečí. Když se Hanka domluví s maminkou, bude se vždycky moci podívat, kde její maminka právě je. A kdyby snad volala sanitku, T-Mobile jí hned dá vědět, kdy a kde to bylo.

Přemýšleli i o GPS Locatoru, malé krabičce, která ukazuje polohu úplně přesně a na které stačí zmáčknout jedno tlačítko, aby Hanka věděla, že maminka potřebuje pomoci. Ale nakonec se domluvily, že se operovaná noha už zlepšuje a zatím stačí normální mobilní telefon.

Hanka je teď mnohem klidnější a její dlouhé hovory už Honzu nerozčilují. Vždyť jsou po třetí minutě zadarmo.

Více o rodinných službách T-Mobile, které přinášejí bezpečí vašim blízkým i kontrolu nad telefonními útratami, naleznete na t-mobile/rodina.

Reklama

Načítám