Hlavní obsah

Vyhrajte postavu snů!

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Neváhejte a zapojte se do naší soutěžeFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Líbí se vám, jak naše redaktorka Monika hubne s vámi - našimi čtenářkami - doslova v přímém přenosu? Tak pojďte do toho s ní! Máte poslední možnost, tak neváhejte a hlaste se!

Článek

Jedna z vás získá stejnou péči, jakou si momentálně užívá naše redaktorka. Přihlaste se do naší velké soutěže o měsíc hubnutí s Dietboxy zdarma. Výherkyně se také může těšit na osobního trenéra Michala Šubra a starat se o ni bude výživový poradce Ing. Petr Havlíček.

Hlásit se můžete ještě do pátku 5. 12. do 12.00 hod!!!

K přihlášení stačí malý krok - na e-mail moni.polednice@seznam.cz nám napište, proč s námi chcete hubnout, jak moc jste motivované, kolik chcete shodit - zkrátka proč si myslíte, že bychom měli vybrat právě vás. Dále připište vaši aktuální váhu, výšku a míry (přes prsa, pod prsy, pas, boky, přes stehno, přes paži). A hlavně nezapomeňte připojit vaši aktuální fotografii a případně i snímek z vašeho „štíhlejšího období".

Od ledna to začne

Začátkem ledna vybere výživový poradce Ing. Petr Havlíček jednu z vás, která získá měsíc hubnutí zdarma. Tedy, abychom byli přesní. Získáte konzultaci s odborníky ve firmě Dietbox a celodenní jídlo na měsíc. Po celou dobu hubnutí vám bude v posilovně nebo tělocvičně Holmes Place formovat tělo osobní trenér Michal Šubr a na celé vaše hubnutí bude dohlížet (a také vás pečlivě měřit) Ing. Petr Havlíček.

Váháte snad ještě, zda se do soutěže přihlásit? A proč? Vždyť nemůžete nic ztratit! Maximálně kilogramy navíc, ale to je přece ztráta příjemná. Navíc se o to, aby vaše váha šla dolů a vy jste se cítila dobře, bude starat celý tým těch nejlepších odborníků. Nezapomeňte, hlásit se můžete do 5. prosince do 12.00!

Reklama

Související témata:

Načítám