Hlavní obsah

Roman Vaněk ví, jaký salám jíte v pizze nebo pomazánkách!

Foto: stream.cz

Zakousnete se také, nebo už nikdy?Foto: stream.cz

Rozemleté a prolisované kuřecí skelety, nabobtnalé vepřové kůže, spousta ledu, emulgátory, koření, stabilizátory a škroby. Seznamte se, to je výrobní salám, který dost možná občas jíte i vy!

Článek

Roman Vaněk z Pražského kulinářského institutu se opět ponořil do děsivých tajů gastronomie. S jakým šokujícím odhalením tentokrát přišel? V další epizodě pořadu Peklo na talíři televize Stream.cz vám ukáže, z čeho všeho se skládá výrobní salám, který najdete třeba v pomazánkách nebo na kupované pizze ze supermarketu. Upozorňujeme, že video není vhodné pro slabé žaludky!

Podívejte se i na 10 šmakulád Romana Vaňka nebo poraďte ostatním v diskusi, kterým výrobkům se v obchodě raději vyhnout obloukem!

Související témata:

Načítám