Hlavní obsah

Rozchod kvůli swingers party?!

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Výměna partnerů může vztah ohrozitFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Je chození v páru na swingers party rizikové? Jak moc to může zacloumat s vaším vztahem? Odpověď je jednoznačná: Hodně!

Článek

Dva partneři - dva trochu odlišné názory na swinging (výměnu partnerů). Zpravidla k němu jeden z nich tíhne více. Ať si stokrát můžete říct, že do toho oba jdete, ať se dvěstěkrát vnitřně ujistíte, že budete mít situaci pod kontrolou, nikdo vám samozřejmě nikdy nezaručí hladký průběh a pozitivní zkušenosti. Najednou se ocitnete v situaci, kdy vidíte svého partnera, jak se miluje s naprosto cizím člověkem - a co hůř: líbí se mu to. A to samé z druhé strany... Kde je teď to hrdinství a přesvědčování před bojem, že „přece o nic nejde"? Přemýšlíte, kdo je v tenhle moment větší morální barbar: vy, že jste s tím souhlasila, nebo on, že se takhle spustil?

Co se může stát?

Jelikož aktivní účast na swingers party se dá nazvat (co se týče párů) jako předem dohodnutá výměna partnerů, jedná se o speciální druh nevěry, jejíž následky se nedají odhadnout. Doma byl z partnera hrdina a teď vrhá zapšklé pohledy... Nebo se s tím nesrovná později sám v sobě. To jsou rizika, která mohou zadělat na problémy. Ten, kdo měl prvotně navrch, může z boje odejít jako poražený. Jako v případě muže, budeme mu říkat třeba pan Novák, který se z praxe poučil v maximální možné míře.

Chtěl jsem, aby žárlila

Dle jeho slov ho po 15 letech manželství začala „domácí" erotika nudit. Začal si kupovat pornografické časopisy a v jednom z nich objevil inzerát, ve kterém jiný manželský pár hledal „kamarády" pro vzájemnou výměnu partnerů. Pan Novák, nadšen novým impulzem, začal přemlouvat svoji ženu, aby to vyzkoušeli. Ta nakonec svolila. Čtveřice hlavních aktérů si tzv. sedla, a tak se domluvili, že další víkend uskuteční svoje sny o skupinovém erotickém zážitku. Pan Novák si představoval, jak bude jeho žena žárlit, až ho uvidí v intimním objetí s jinou, a těšil se na to jako malý capart. To jí vůbec neuškodí, říkal si.

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Hrozí, že váš partner si najde na party milenkuFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Jenže od představ k realitě to není jenom přes jedny dveře, a tak když došlo na lámání chleba, pan Novák se jaksi nemohl soustředit na vlastní výkon, protože sténání vlastní ženy pod „druhým" mužem ho vyvádělo z klidu. Situaci popsal takto: „Hekala tak, že jsem to u ní snad nikdy neslyšel. Začal jsem mít pochyby, jestli se mnou někdy měla opravdový orgasmus, nebo jestli je to prachsprostá herečka!" Když pak v klidu domova neodolal a začal se vyptávat, co se jeho ženě na panu Antonínovi líbilo, odpověděla, že jeho slova k ní, také chování a hlavně velmi kvalitní erekce. Pan Novák se cítil tak ublížený a zhrzený, že musel navštívit sexuologickou ordinaci. Jestli se vyrovnal se situací, že jeho žena roztávala v náruči jiného muže, se poinformujeme po jeho léčbě.

Prohodit, či neprohodit partnera?

Příznivci swingingu jsou lidé, kteří mají sklony k exhibicionismu, homosexualitě a voyeurismu. Pokud se někdo pro takové dobrodružství rozhodne z nudy, původní zapálení může vystřídat zklamání - jako v případě pana Nováka. Všeobecně páry, které raději od provozování této záliby upustily, tak udělaly pro žárlivost nebo navázání hlubšího vztahu s osobou z protistrany, což začalo ohrožovat současné partnerství. Je tedy vidět, že tak i tak je vstoupení do těchto vod bruslením po tenkém ledě. Ale když swingers hrátkám přijdou na chuť oba a ještě se to celé obejde bez komplikací, může to znamenat příjemné zážitky. Každý si tedy musí položit otázku, zda chce nebo nechce vystavovat všanc své aktuální partnerské vazby...

Máte vy nějaké zkušenosti se swingers party? A zničil vám snad tento zážitek vztah? Nebo ho naopak posílil? Napište nám na info@prozeny.cz!

Reklama

Související témata:

Načítám