Hlavní obsah

Darujte mu rozkoš - genitální masáž

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Dopřejte mu rozkoš, na kterou jen tak nezapomeneFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ruka jako nástroj, který uspokojí každý penis. Kdo by neznal tuhle klasickou ruční práci, že? Poslat partnera na exkurzi do nebes ale můžete i vy díky skvělé genitální masáži! Překvapte ho tím, o čem pouze sní! Poznámka: Slast, která ho zbaví rozumu!

Článek

Mezi jeho rukou a penisem je velmi úzký vztah, tenhle fakt je bez debat. Určitě si někdy o samotě užíval slasti, když přejížděl svými prsty přes uzdičku a tisknul mužství pro něho dražší než rodinné klenoty takovým způsobem, aby mu pohyby sem a tam umožnily mocný výstřik podobný bouchnutí lahve šampíčka. Prováděl ruční práci s obratností hodináře - a my jsme za to rádi, protože můžeme mnoho odkoukat. Ba co víc: rozvinout tuto techniku!

Žádný orgasmus, dokud...

Už jste někdy slyšela o erotické masáži genitálií? Cílem není vyždímat partnera z poslední kapky hned po pár hmatech a pohybech, ale proměnit každý dotek v nezapomenutelný zážitek způsobem oddalování ejakulace. Tím se milenec dostane do čím dál většího erotického napětí, aby následně mohl ukázat své trýznitelce, jak silným proudem spermatu je schopen zkrápět své nejbližší okolí (jistě, patříte do něj i vy..).

U genitální masáže muže máte jistotu, že použití jistých technik neumožní partnerovi, aby se do akce pustil sám. Než se vrhneme na samotný popis, vysvětlíme si jednu základní myšlenku, která je stejně klíčová jako samotné provedení masáže. Pokud nebudete partnera obšťastňovat s nadšením, elánem a zaujetím, můžete ho masírovat do skonání světa, ale s ním to stejně nehne! Buďte sama vzrušena aktuální situací a ukažte mu, že provádění úkonu vás baví!

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Pošlete svého partnera na exkurzi do nebesFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Poznejte hranici vzrušení

Úkol zní: Udržovat partnera v nejvyšší hladině vzrušení, avšak nedovolit mu, aby hned ejakuloval (desáté kolo už mu asi vtipné připadat nebude, takže s citem). Žádá si to znalost řeči jeho těla, rozpoznání, kdy už má na krajíčku, zjistíte podle těchto příznaků: Podél těla penisu naběhne žíla, v pyji škubne, dojde ke ztuhnutí svalů, ztmavne žalud a stehna se otřesou v základech...

Když si muž lehne, nešetřete na jeho penisu lubrikačním olejem. Buďte štědrá i co se vnitřních částí stehen týče. Penis nemusí být ztopořený, naopak vyhovuje poloviční erekce.

Typy pohybů

  • Uchopte penis do dlaně přímo u kořene, sevřete a táhněte nahoru přes žalud. Přitom svírejte kořen pyje i druhou rukou a dělejte to samé - ruce se budou střídat, jedna následuje druhou.
  • Sevřete penis jako v prvním případě, ale vyzkoušejte opačný směr, kdy budete sjíždět dolů od špičky po kořen (mnohdy je ale potřebná plná erekce pyje).
  • Zmocněte se penisu těsně u kořene. Druhá ruka obejme žalud a začne se točit, jako když otevíráte uzávěr lahve - zkrátka šroubování. Dostatečná lubrikace usnadní plynulé pohyby.
  • Pana Důležitého uchopte stylem, že obě ruce se vzájemně dotýkají - každá drží svůj kousek. Obě ruce se kroutí jiným směrem, což připomíná ždímání mokrého kusu prádla (ale ne zase tak úplně do písmene vzato).

Mezi citlivou část mužského přirození patří místečko, kde se hlava (žalud) pojí na tělo, nebo těsně pod ním, vysvětluje Paul Joannides v knize Sex je umět, chtít a vědět. A věřte, že tenhle autor o tom opravdu ví hodně. Citlivost penisu lze zvýšit stažením předkožky. Taky je příjemné hladit milence, zatímco se věnujete jeho mužství. Už víte, co si budete přát odměnou za tenhle výkon?

Reklama

Související témata:

Načítám