Hlavní obsah

S naší online seznamkou zapomenete i na podzimní splíny

Foto: Idating.cz

Prožijte podzim ve dvou díky idating.czFoto: Idating.cz

Reklama

Nezůstávejte samy! Naše online seznamka i s vytipovanými muži bude v chytrém mobilu neustále s vámi.

Článek

Dny se krátí, přicházejí první podzimní plískanice a delší večery. Dovolená utekla jako voda, zůstaly na ni pouze krásné vzpomínky. O to víc člověka trápí, pokud tráví čas sám a nemá s kým sdílet obyčejný, každodenní život se vším pěkným, co s sebou přináší. Žen, které touží po solidním životním partnerovi, je hodně. Stejně tak i mužů, toužících navázat pevný vztah a vybrat si konečně tu pravou.

Dotazník urychlí vaši cestu za láskou

Víme, že najít někoho, kdo bude vaším parťákem pro život, není nic jednoduchého. Proto jsme vám přístup k vhodným protějškům usnadnili. Ve spolupráci s vědci jsme sestavili unikátní seznamovací dotazník. Po jeho vyplnění byste se měly dostat rychleji k profilům mužů, kteří by měli splňovat vaše nároky a požadavky. Připadá vám tento popis povědomý? Máte pravdu! Naše nová seznamka idating.cz, kterou vám představujeme, se původně jmenovala seznamte.se, ale nabízíme ji v novém, lepším kabátku.

Foto: Idating.cz

Třeba váš ideální partner čeká právě na naší seznamceFoto: Idating.cz

Fotoseznamka sází na to, že přeskočí jiskra

Padl vám do oka někdo, na jehož profil jste narazily ve Fotoseznamce? To vůbec nevadí, klidně můžete vybírat i mezi těmito adepty! Mnoho lidí dá na první dojem. Právě zajímavá momentka v nás může vzbudit zájem a sympatie, které oceníme srdíčkem. A když je tato náklonnost oboustranná, tak proč o tom druhém nezjistit víc a nedomluvit si třeba první rande?

Vytipujeme pro vás 100 vhodných partnerů

Díky službě Harmonie pro vás vytipujeme až 100 vhodných protějšků. Tito potenciální partneři jsou seřazeni od těch nejnadějnějších, a to podle shody, jaká mezi vámi teoreticky panuje v oblasti zájmů, zálib a povahového založení. Funguje to tak, že vy nám sdělíte, co od partnera očekáváte. My se postaráme o to, abychom mezi tisíci uživateli našli ty nejvhodnější. To ostatní je už na vás.

Foto: Idating.cz

Seznamka idating.cz vám vybere nejvhodnější protějškyFoto: Idating.cz

Seznamka v počítači i chytrém mobilu

Pokud máte chytrý telefon, nic vám nebrání v tom být s ostatními uživateli neustále v kontaktu. Všechny služby naší seznamky idating.cz můžete využívat, aniž byste k tomu potřebovaly instalovat jakoukoli aplikaci. Ze hry samozřejmě nejste ani v případě, že raději komunikujete s ostatními přes monitor svého počítače.

Chytrý dotazník, vaše data v bezpečí

Náš dotazník vám ulehčí výběr a ušetří spoustu času. A také zklamání z toho, že zkoušíte navázat kontakt s různými muži, ale nedokážete najít společnou řeč. Tento typ seznamování je bezpečný, nic neriskujete. Veškerá data jsou u nás díky šifrování v bezpečí, takže veškerá výměna informací je naprosto diskrétní.

Reklama

Načítám