Hlavní obsah

Šaty pro stylové jaro. Které budou trendy?

Reklama

Všechny milovnice módy mohou jásat! Jaro je doslova za dveřmi a spolu s ním i spousta krásných šatů, ve kterých budete vypadat naprosto neodolatelně. Které byste si měly letos pořídit? Pojďte omrknout novou kolekci značky Halens, a vyberte si ty své.

Článek

Také si myslíte, že šatů není nikdy dost? Pak si klikněte na stránky značky Halens, a pořiďte si nový úlovek (nebo rovnou úlovky :-)) do vašeho jarního šatníku. Nosit se budou hlavně košilové střihy, šaty až na zem, a samozřejmě barvy!

Košilové šaty lichotí ženským křivkám

Pokud bychom mohli jmenovat jeden druh šatů, které lichotí většině postav, pak jsou to určitě šaty košilového typu. Áčkový střih šatů zakryje širší boky, větší zadeček i stehna, rukávky padnou i silnějším pažím a pásek zase zařídí, aby krásně vynikly ženské křivky. Košilové šaty jsou navíc naprosto univerzální, unosíte je jak do města, tak i do práce nebo na party. Záleží jen na tom, s čím je zkombinujete. Pakliže byste si pořídily tmavě modrou variantu, určitě ji nezapomeňte rozzářit barevnými doplňky. Zapomeňte na přežitek, že by kabelka měla ladit s botami, a klidně vyrazte s oranžovým psaníčkem a zelenými balerínkami. Jak vidíte, výsledek je skvělý!

Maxi délky jsou trendy!

Zapomenout nesmíme ani na dlouhé – maxi – šaty, které budou stejně jako v loňské sezoně bodovat. A nebojte se toho, že by byly vhodné jen pro „dlouhánky“, délku až na zem si naopak mohou dovolit i dámy s malou postavou. Nohy budete mít zahalené, nahoře proto s látkou trochu uberte a vyberte si šaty bez ramínek, nebo alespoň s výstřihem. Nás nejvíce zaujaly maxi šaty s módním květinovým potiskem (volánek v dekoltu způsobí, že výstřih bude opticky plnější) a ty v jemném pastelovémprovedení. Výhodou je, že si podobné šaty rozumí jak se sandálky, tak i s podpatky.

Jděte do barev!

Jaro fandí barvičkám! Dodejte vašemu šatníku vitaminovou injekci v podobě veselých odstínů, a vyberte si šaty v žluté nebo třeba zelené barvě. Uvidíte, že z vás nikdo nespustí oči! Nezapomeňte, že na stránkách Halens objevíte i krásné doplňky, které vaše šaty ještě více „vyšperkují“. Určitě si prohlédněte i šátky, krásně totiž vypadají nejen na krku, ale i ve vlasech.

Které šaty u vás zabodovaly nejvíce? Napište nám!

Reklama

Související témata:

Načítám