Hlavní obsah

Sbalte muže na jednu noc

Foto: shutterstock.com

Bary a kluby jsou nejčastějším lovištěmFoto: shutterstock.com

Reklama

Jste sama a nebaví vás to? Chybí vám sex? Anebo zkrátka jen postrádáte nějaké to sexuální dobrodružství? Pak je nejvyšší čas vyrazit na lov! Samozřejmě, že nejdete hledat lásku na celý život. Jen partnera na jednu noc. A o to je pátrání snadnější. Poradíme vám, kde na takové muže narazíte!

Článek

Možná vás teď napadne, že sbalit muže takříkajíc jen na jednu noc, nemusí být moc férové. A že se to k vám (respektive k nám ženám) jaksi nehodí. Ale na stranu druhou, muži to tak dělají také. A mnohdy se ještě vychloubají kamarádům, jakou „kost" minulý večer ulovili. Nenechte tedy toto potěšení jen jim a vyrazte si užívat také tak.

Internet

Jednou z možností je internet. A teď se zdaleka nejedná jen o klasické internetové seznamky, kde si zkrátka v kategoriích jako „sex a flirt" nebo „nezávazný sex" najdete objekt svého zájmu. Možnosti nabízí i nejrůznější chaty.

Jak na to? Při seznamování se snažte najít společnou řeč. Bavte se o tom, co vás baví, jakou třeba posloucháte hudbu či jaký sport provozujete. Případně se můžete bavit i o svých oblíbených kavárnách a restauracích. Od takovéto diskuse už je jen krůček k návrhu typu: „Nezajdeme tam někdy spolu? Poté stačí navrhnout jen čas setkání a můžete být spolu. „Pozor ale na rizika takovýchto setkání. Především nikdy netušíte, kdo s vámi přes internet komunikuje. Mnohdy ani nevíte, jak vypadá. Na druhou stranu má toto seznámení výhodu, že v první fázi nemusíte opustit teplo domova a vybrat si člověka splňujícího určitá kritéria," vysvětluje principy moderního flirtování psycholog Vojtěch Benda.

Foto: shutterstock.com

Možností na internetu je spoustaFoto: shutterstock.com

Bary a restaurace

Místa, kde se seznamuje mnoho lidí, jsou bary, restaurace a nejrůznější  kluby. Uvolněná atmosféra, hudba i vypitý alkohol navazování komunikace s panem Neznámým jen ulehčí. Pokud zde chcete získat známost na jednu noc, není dobré vyrážet v doprovodu kamaráda nebo třeba bratra. Ideálním doprovodem je kamarádka. „Chcete-li na nějakém večírku nebo diskotéce zaujmout, musíte být především pěkně upravená a rafinovaně oblečená. Samozřejmě, že platí minisukně a hluboký výstřih, ale nic se nemá přehánět. Osobně bych doporučila buď jedno, nebo druhé. Zkrátka si můžete vzít minisukni, ale zahalíte dekolt. Anebo nabídnete pohled na vaše prsa a pro změnu neukážete stehna. Pokud byste byla odhalena příliš, měli by muži pocit, že jste příliš lehká dívka a to by je naopak odrazovalo," radí módní poradkyně a stylistka Martina Koliková.

Výhody takovétoho seznámení jsou vcelku jasné – uvolněná atmosféra dovolí se trochu odvázat. Nevýhodou je ale to, že v barech se zdržuje také celá řada podivných existencí i násilníků.

Na dovolené

Ideálním prostředím, kde potkat milence na jednu noc, je dovolená s kamarádkou v zahraničí. Cizinci po českých ženách doslova šílí. Tak proč toho nevyužít... Pokud řešíte, jak udělat ten první krok, platí vždy stejná pravidla. Být milá, usměvavá, komunikativní. A nebojte se trochu poodlalit své tělo. Nezapoměňte si proto přibalit na dovolenou sexy plavečky a tílka s hlubokými výstřihy. A své vnady se nebojte dávat ve společnosti cizinců na obdiv. Bavte se s nápadníky, večer si s nimi zatančete a dopřejte panu Vyvolenému delší pohled. On ho jistě pochopí a vyrazí k vám.

„Na muže také hodně platí jakýkoli tělesný dotek. Takže pokud má žena ve zvyku neustále někoho hladit nebo se ho ‚nenápadně‘ dotýkat, je vždy větší šance. Že si to přeloží jako výzvu k něčemu dalšímu. Mnoho lidí také používá ke svádění tanec. To je velmi praktické, neboť zde vám nikdo nemůže nic říci. Doteky k tanci vlastně patří. A vy tam zjistíte, zda se k vám dotyčný má nebo ne," říká sexuolog Pavel Tomáš.

Foto: shutterstock.com

Dovolená je ideální příležitostFoto: shutterstock.com

Výhodou seznamování na dovolené je to, že románek skutečně většinou po jedné noci skončí. A když ne po jedné noci, tak skončí spolu s dovolenou. Vám pak zůstane jen hezká vzpomínka. A nejste nikomu nijak vázána. Nevýhodou je, že byste měla alespoň trochu znát cizí jazyk a tamní poměry a mravy. Začít flirtovat třeba v muslimské zemi by se vám rozhodně nemuselo vyplatit.

Při sportu

I při sportovní činnosti je možné sbalit muže na jednu noc. Jen je potřeba vybrat si sport, kterému holdují především pánové. Vy tak budete mít pochopitelně mnohem menší konkurenci. Zkuste třeba sportovní střelbu, lezení po umělé stěně či motokros. Jako jedna z mála žen budete obdivována a neustále dobývána. Nemusíte se ani oblékat příliš vyzývaně. Než na hluboké výstřihy sázejte na těsně obepínající materiály, díky nimž muži sice nic moc neuvidí, ale probudíte jejich fantazii. Pokud se sportem budete právě začínat, každý bude chtít být vaším učitelem. Vždy na pány platí, když žena zahraje trochu neschopnou, nešikovou anebo tak trochu „hloupou blondýnu".

Zde je výhoda jasná. Více mužů na jednom místě přináší lepší výběr. Nevýhodou však je, že se vedle seznamování s muži, budete muset věnovat i onomu sportu. A to stojí pochopitelně nějaký čas a také peníze.

„Milé dámy, užívejte zvesela, ale nikdy nezapomínjete na ochranu před pohlavními nemocemi. Vždy s sebou mějte alespoň jeden kondom," radí sexuolog Pavel Tomáš.

Reklama

Načítám