Hlavní obsah

Sex: Chcete mu to udělat rukou? Máme rady, jak začít

Foto: Photographee.eu, shutterstock.com

Nepodceňujte přípravu, než ho uspokojíte rukouFoto: Photographee.eu, shutterstock.com

Reklama

Ruční práce, stimulační techniky, zaujatost, intenzita, triky nejen pro chlapíky. Pokud si myslíte, že o spojení rukou a jeho genitálií víte všechno, pletete se. Máte tušení, jak by se mělo začínat?

Článek

Paul Joannides, americký sexuální poradce a sexuální mentor tamní mládeže, popisuje lidskou ruku jako dokonalý a jemný nástroj, ne nepodobný švýcarskému víceúčelovému noži. „Lze jej použít k celé řadě činností a pomůže v nejrůznějších situacích,“ dvojsmyslně popisuje známý odborník. A má pravdu. Co všechno musíte vědět, než v posteli zahájíte ruční práci?

„Nástroje“ musí být v pořádku

„Je velmi důležité této oblasti porozumět. Pokud si totiž myslíte, že jedny a tytéž stimulační techniky rukou platí na každého, jste na omylu,“ prvotně varuje irský kouč Sean Jameson, který za velmi důležitý považuje vzhled rukou. Jsou ty vaše drsné a mozolnaté? Mají nějaké ranky či snad puchýř? Pak s nimi moc velkou parádu, a ani sexy slast, neuděláte.

„Vaše ruce musí být měkké, hladké a atraktivní. Používejte pemzy a krémy. A taky udržujte svoje nehty bez ostrých hran,“ doporučuje Sean Jameson na svém blogu a upozorňuje na další ženský prohřešek.

Pozor na šperky

Libujete si ve výrazných prstenech nebo náramcích? Pak dejte pozor, ať jimi neškrábnete to nejcennější, co muži mají (nebo si to aspoň myslí). Před stimulací pánského klína si šperky radši sundejte. Nebo v některých (výjimečně hravých) situacích použijte rukavice. Budete se divit, ale kontrast gumy nebo latexu a odhalené pokožky leckterým pánům přijde atraktivní. Jo a zvyšujete sexuální napětí...

Foto: Photographee.eu, shutterstock.com

I muži mají rádi předehru, která je na sex naladíFoto: Photographee.eu, shutterstock.com

Ze škádlení získáte víc

„Vycházejte z nátury i nálady svého muže. Někdy si situace žádá pomalou předehru, jindy si klidně můžete dovolit sáhnout mu do rozkroku pod stolem. V každém případě je vhodné vyndat mu penis z kalhot a masírovat mu ho mimo oblečení. To většinu jedinců nažhaví a probudí,“ popisuje expert s tím, že i minutové masírování vnitřní strany stehen se počítá jako skvělá ruční předehra, ze které získáte mnohem víc, než když se hned vrhnete na rozkrok. Uvolníte totiž napětí.

Někteří sexuologové s oblibou říkají, že nemá smysl oblažovat partnerovo přirození, když někde na jeho těle (například mezi lopatkami) spočívá veškerá tíha světa.

První doteky musí být jemné

I když máte chuť pořádně partnera čapnout, neuškodí si s ním ještě chvíli pohrát. Aspoň jednou za čas. Zkuste se ho vlhkými prsty (lubrikant zvyšuje citlivost, ideální pro tuto příležitost se jeví ten na bázi oleje, ve kterém by penis i šourek měly doslova plavat) dotýkat v oblasti hráze, na žaludu, pod varlaty. „Teprve pak přejděte ke špičce a jemnými, skoro až letmými pohyby obkružte tělo penisu kolem dokola,“ dál radí kouč. Pak už můžete zahájit ruční práci – podle svého.

Foto: Galina_Tcivina, shutterstock.com

A co děláte vy, než mu sáhnete do rozkroku?Foto: Galina_Tcivina, shutterstock.com

Pojď blíž…

Lze se soustředit na hlavu penisu, víc zapojovat zápěstí, pohybovat se nahoru a dolů, nebo napodobovat vývrtku (twist). Hodně pomáhá, když říkáte, co děláte, a ptáte se na zpětnou vazbu. „Jaký je to pocit? Chceš to pomaleji? Rychleji?“

Podle Seana Jamesona zvýšíte účinek a prohloubíte rozkoš, pokud tyhle otázky šeptáte do ucha. „Varuji tě. Jak si ho chytnu, nepustím.“ Jen co to dořeknete, na důkaz svých slov proveďte masáž genitálií, třete pohlavní úd o břicho, používejte palce, hlaďte varlata, natahujte kůžičku a vůbec dělejte to, co se druhému líbí. Nic víc, nic míň.

A co před ručními pracemi děláte vy?

Reklama

Související témata:

Načítám