Hlavní obsah

Sex: Jak ho nedělat

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Trapas se může vyklubat z předehryFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Jak se tvářit, co dělat a říkat... Erotické příručky se předhání v teoriích a postupech jak být skvělou milenkou/milencem. Ale nešlo by to obráceně? Je přece potřeba vědět i to, jak věci nedělat! Vezmeme to tedy od konce.

Článek

Mezi sexem a trapasem je někdy tenká linie. Tak slabá, že po neúspěšném pokusu o pohlavní styk nezbývá nic jiného, než ze sebe vysoukat pouze pár písmenek: Ups... Promiň... Připravovat se můžeme jakkoliv důkladně, ale nervozita, náhlý vpád spolubydlícího nebo otravné vosy se spolehlivě postarají o kolaps jakéhokoliv druhu. Co před tím vypadalo dokonale, najednou se jeví jako totální omyl!

Postelové trapasy

Na špatném sexu se dá postavit celkem slušná kariéra, neboť do některých činností je člověk ochoten se vrhnout zbrkle, neuváženě, ba přímo s předpokladem, že veškeré snažení skončí katastrofou - mám smůlu, která se mi neustále lepí na paty. A když není smůla, jsou zase nepříznivě nakloněné okolnosti. Nebo snad planety? Co ale s tím? Jsou dvě možnosti. Buď si hrát na ztřeštěnou Bridget Jones, nebo se vyhnout spolku přátel špatného sexu - být členem opravdu není výhra!

Co neříkat při prvním milostném setkání - i nějaký čas po něm

  • Že kdysi dávno jste měla nějakou pohlavní chorobu.
  • Účastnila jste se swingers party (a moc se vám to líbilo).
  • Posledního milence jste dohnala na pokraj šílenství svým chováním (nechutí k sexu, šišláním na jeho přirození či odporem k technice, kterou vás chtěl s potem ve tváři zaujmout).
  • Momentálně hledáte milencovo přirození, ale jaksi nenacházíte (buďte trochu soudná).

Když postoupíte od lehkého mazlení přímo k věci, ještě neznamená, že se přes ni přenesete bez problémů. Teď se dá pokazit naprosto všechno během jedné vteřiny!

Vrcholná hranice vzrušení - odpusťte si komentáře

„Zrovna teď potřebuji na záchod." „Pomóc, támhle je pavouk." „Hi, hi, hi, nikdo mě nikdy nelechtal tak jako ty." (Hihňání je přípustné jen na pískovišti v přítomnosti malých špuntů, kteří vám budou rozumět.) „Prosím tě, nevíš, kde mám mobil?" „Sakra, odlepila se mi náplast. Podej novou." „Už jsi tam?" „Ale já se opravdu nesměju!"

Že má být sex nezapomenutelným zážitkem? Dle výše uvedených vět zcela jistě bude... Což se ostatně dotýká i toho, co máte na sobě, neboť některé oblečky jsou zcela jistě nepřípustné v rámci dobré pověsti, sexuální vyzrálosti a charismatu. Co spolehlivě zničí váš sex-appeal?

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Seprané spodní prádlo nepůsobí sexyFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Zásadně nemějte na sobě:

  • Seprané spodní prádlo menší velikosti, než je ta vaše.
  • Košilku pod babičce, jejíž výroba sahá do dob vlády T. G. Masaryka.
  • Neopren, skafandr a jiné těžce odhoditelné obleky.
  • Příčesek, který vám neustále padá do obličeje nebo mezi nohy partnera (týká se i natáček).
  • Stahovací kalhotky, korzety, elasťáky a trikoty, které nepůjdou elegantně sundat ani vám o samotě. Jedině, že byste jejich zbavení se pojala za hadí tanec plný neobvyklých kreací.

Inu, pak už zbývá jenom doufat, že se vždycky objeví někdo, kdo bude horší než vy. A věřte tomu, že přijde, neboť údělem naším je opakovat chyby našich předchůdců.

Pojďme ale nejdříve rozvinout diskuzi na téma, jak by se „to" opravdu dělat nemělo. Těšíme se vaše na tipy! Pište nám na info@prozeny.cz a klidně nám připište i nějaký ten váš postelový trapásek. Vaše reakce, postřehy a zážitky rádi zveřejníme. Vždyť víte: ...spolu a o všem!

Reklama

Načítám