Hlavní obsah

Sex po česnečce je trestný čin!

Foto: Thinkstock

I na sex existují právní normy!Foto: Thinkstock

Reklama

Jiný kraj, jiný mrav. A co se týče sexuality, platí to dvojnásob! To, co našinci přijde normální, je na druhém konci světa zapovězeno. Jestli tedy máte pocit, že Čechy nejsou k sexu příliš přístupné, pak věřte, že by mohlo být ještě hůř. Povíme vám, kde je zakázáno souložit jinak než v misionářské poloze nebo kdy si muži musí před líbáním vyčistit zuby!

Článek

„V některých státech USA je například dodnes protizákonná nevěra, orálně genitální styk, anální soulož či vaginální styk v jiné než misionářské poloze. Existují také země, kde je ilegální například antikoncepce,“ nechává se slyšet sexuolog Petr Weiss. To je ale jen slabý odvar všech následujících, pro nás Čechy nepochopitelných, zákonů! Co dalšího světové zákony zakazují?

Vymítač ďábla v praxi

V Bakersfieldu v Kalifornii se zákoník zmiňuje o tom, že ten, kdo má pohlavní styk se Satanem, při tom musí použít kondom! Z čeho musí být vyroben, to už prameny neuvádějí. Nejspíš se ale musí jednat například o azbest. Nebo snad olovo? Vždyť takový rarach musí sakra pálit! V Minnesotě, která je celkově velmi zajímavá, co se týče práva a sexu, je zase nezákonné mít sexuální styk s živými rybami. Je zajímavé, že se tato právní norma týká výhradně a jen mužů.

Špatný dech? Žádný sex!

Mezi další bizarní zákony jistě patří i nařízení platné v Alexandrii v Minnesotě. Žádný člověk nemá právo milovat se se svou ženou, pokud mu dech zavání česnekem, cibulí nebo sardinkami. (Joj, nezavedeme něco podobného i u nás?) Aby se takový „nečistotný“ partner nemohl z povinnosti vyvléknout a svou ženu odbýt jen mávnutím ruky, tak jakmile manželka požádá o pomoc úřady, zákon mu jasně nařídí, že si ty zuby vyčistit prostě musí…

Ti, kteří jsou zvyklí si po sexu zakouřit s douškem piva, by nemohli žít v Ames v Iowě, protože jim zákon zakazuje požít víc jak tři loky piva, zatímco leží se svými partnery v posteli nebo je drží v náruči. Lojzo a Pepo, oželeli byste radši sex, nebo to pivo?

Jestli nemáš naši košili, nezasouložíš si!

Naproti tomu hotely v Sioux Falls (Jižní Dakota) nemají absolutně pochopení pro to, čemu se říká hodinový hotel. Každý pokoj musí mít oddělené postele, lůžka vždy minimálně dva metry od sebe, jestliže si pokoj pronajme pár pouze na jednu noc. Měli by tam snad ještě hlídat za dveřmi, zda se nařízení dodržuje, nebo objednat masti na spálená kolena. Souložení na koberci nebo na podlaze je přece jen vykoupeno bolavými otlačeninami!

Majitel každého hotelu v Hastings v Nebrasce je povinen dát každému nocležníkovi čistou, bílou, bavlněnou noční košili. Jakmile jeden z páru tuto košili nemá, nesmí se oficiálně se svým partnerem milovat. (Že by se jednalo o kouzelné kousky ze seriálu o křečkovi v noční košili? Kdo ví…)

To ale není vše. Taková vyhláška v Newcastlu ve Wyomingu zakazuje milencům, aby souložili poblíž mrazáků s masem! Jako by snad sexuchtivý pár toužil mít na zadku omrzliny…

Foto: Thinkstock

Chceš se líbat? Vyčisti si zuby!Foto: Thinkstock

Sex v sanitce? Ani náhodou!

Někdy takové zákony zavání i diskriminací. Například žádná žena nemůže mít sex s mužem při jízdě v sanitce ve městě Tremonton v Utahu. Jestliže je přistihne zákonodárce v uniformě, žena je obviněna z pohlavního přestupku a navíc je její jméno zveřejněno v místních novinách. Jedná se o dvojitou ostudu, když si ten plátek přečte její manžel…

Jen misionář to může být…

Vrchol všeho je, když vám vláda mluví nejen do odvodu daní, výchovy dětí a všeho možného, ale i do sexu. Ve Washingtonu D.C. je podle zákona nepřípustné, aby se pár miloval jinak než v misionářské poloze. Je to taktéž neuhlídatelná záležitost, ovšem řešit něco takového na udání souseda by snad nechtěl nikdo.

V Carlsbadu v Novém Mexiku je nemožné užít si sexuálních radovánek v autě, ovšem máte-li záclonky na okénkách, spadáte do výjimky. Kdybyste se ale jen chtěli podívat, jak si sexu užívá jiný pár, a případně si u toho svépomocí dělat dobře, v Clintonu v Oklahomě vám to jen tak neprojde. Každopádně co se týče masturbace, tak rukám klid dejte především v Indonésii. Tam se něco tak nečistého trestá useknutím hlavy.

Tady na orální sex zapomeňte

Představte si, že v osmnácti státech USA je přijímání i poskytování orálního sexu naprosté tabu – tedy aspoň podle zákoníku. Podle jakého vzoru tedy americká produkce natočila všechny ty pornofilmy?

Smůlu máte i tehdy, pokud se při sexu nebráníte peprným slovíčkům a hovoříte vulgárně. Ve městě Willowdale v Oregonu platí nařízení, které manželovi zakazuje při sexu se ženou používat takto špinavou mluvu. To jsou věci, že? Nicméně i bez ohledu na stát nebo víru se můžeme setkat s lecčím. Například takový obchod s použitými kalhotkami vzkvétá všude. Přečtěte si článek Sexy byznys: použité kalhotky. Jak že se to říká? Proti gustu…

A s čím nepochopitelným jste se kdy setkali vy?

Reklama

Načítám