Hlavní obsah

Sexy košilky i pohodlná pyžamka

Foto: Victoria´s Secret

Vyberte si pyžamo podle potřeby!Foto: Victoria´s Secret

Reklama

Trápí vás v noci noční můry? A není to třeba tím, že spíte ve starém tričku s dírami a pánských trenkách? Výmluvy typu „nikdo mě v něm nevidí“ a „na noc je to zbytečné“ nechte stranou a pojďte si vybrat krásné pyžamko, do kterého se budete s radostí soukat. Ať už jste vyznavačka pohodlí nebo věčná „zmrzlina“.

Článek

Bavlněné košilky, soupravy s kraťásky, sexy košilky, saténová pyžamka. Vyberte si podle vaší osobnosti a vkusu. Co si na noc obléct, když…

…je pro vás na prvním místě pohodlí

Vyhrává u vás na plné čáře praktičnost? Ani tak nemusíte spát ve vytahaném „hadru“. Úžasné jsou soupravičky kraťásků a tílka, případně trička z bavlny. Ty přitom nemusí být barevně sladěné, klidně je mezi sebou mixujte, jak se vám zlíbí. Krásné mají například v Topshopu, Tezenisu nebo v F V teplejších dnech potom oceníte stejné soupravičky ze saténu, kterými můžete nahradit něžné košilky s kraječkami, které přeci jen nebývají vždycky úplně pohodlné.

Na foto: Debenhams, H

…chcete být sexy pro partnera

Bavlněná noční košile je pro vás noční můrou? Jste-li svůdnice tělem i duší, sáhněte po krásné saténové košilce a ať je klidně průhledná. Sice se v ní příliš neohřejete, ale svůj účel splní. Jen si dejte pozor na krajku – když by nebyla podložena, její škrábání by vám nemuselo dovolit usnout. Sexy košilky už seženete i s výztuží pro prsa, nicméně v nich spěte jen příležitostně. Sice se říká, že Marilyn Monroe spávala v podprsence, ale kostice nejsou na noc zrovna tím pravým. Není ve vaší ložnici zrovna dvakrát velké teplo? Přenocujte v hladkém saténovém pyžamu s kalhotami. Sexy noční úbory pořídíte v Etamu, F nebo v obchodě Debenhams.

Na foto: Debenhams, H, F

…se chcete zahřát

Studené ruce a nohy jsou pro vás typické? Netrapte se v chladivém saténu a skočte do bavlněného pyžamka s kalhotami a vrškem s dlouhým rukávem. Pokud máte ložnici opravdu chladno, navlékněte ještě teploučké pletené ponožky. Jen si dejte pozor na to, aby nebyly ve vrchní části těsnější, vybírejte ty volnější, ideálním „zahřívačem“ jsou také pletené spací bačkůrky.

A mimochodem, už mate zahřívací zvířátko do postele? Kočku, kterou šoupnete do mikrovlnky (samozřejmě plyšovou), mají v Etamu, ovečku jsme viděli zase ve Sparkysu. Přitulte se k nim a zima nebude mít šanci.

Na foto: F, H

…jste stylová

Preferujete styl nejen u denního oblečení, ale i u toho nočního? Pak se vám bude určitě líbit overal s kraťásky a kanýrky z Topshopu nebo krátká košilka s volánky od značky Debenhams. Další kvalitní a přenádherné kousky seženete v Marks, Etamu nebo Triumphu.

Na foto: Debenhams, Topshop, F

…máte smysl pro humor

Pyžamo vybíráte podle jediného kritéria – nesmí být nudné! Vtipné nápisy, vaše oblíbené kreslené postavičky, divoké vzory, takhle nějak vypadají vaše noční úbory. A že občas hraničí až s infantilitou? To vás nerozhodí. Úlovky s potisky najdete v H nebo Topshopu.

Na foto: H, Debenhams, Topshop

„Přehoz“ na ráno

Dáváte si ráno načas a o víkendu brouzdáte klidně do oběda v košilce? Pořiďte si stylové saténové „kimono“, ať už krátké nebo to delší. Vypadá úžasně a je velmi příjemné!

Na foto: H, Lindex, Topshop

Krásné sny, milé čtenářky, vám přeji!

Reklama

Související témata:

Načítám