Hlavní obsah

Sexy dračice předvedly, co umí

Foto: 2media.cz

Inspirace pro tenisový kurtFoto: 2media.cz

Reklama

Netradičně pojatá přehlídka se konala v prostředí nákupní Myšák Gallery v Praze. Krásné dívky se neprocházely po klasickém módním mole, ale díky speciální choreografii předváděly modely na jezdících eskalátorech.

Článek

Diváci si vychutnali nové kolekce značek Sergio Tacchini, Rosita a 1-2-3, nejvíce očekávaná však byla přehlídka spodního prádla řecko-italské značky Luna.

Její nová kolekce podzim/zima 2008 je smyslná a vyzývavě ženská. Převládají rafinované materiály se zdobením v nádherných podzimnách barvách. Na první pohled na modelech zaujmou krásné francouzské krajky a vyšívání, které zdobí prádlo v nestárnoucí černé a bílé, sexy červené, tmavších tónech tmavě modré a hnědé, starorůžové a lososové barvě.

Klasické podprsenky doplňují svůdné korzety, ve kterých se bude každá žena cítit jako femme fatale. Nechybí ani noční program a kolekce pohodlného domácího oblečení z příjemné bavlny. Pro odvážnější ženy je jako stvořená řada Catwoman z lesklého materiálu napodobujícího kožené prádlo.

Foto: 2media.cz

Dráždivá rudáFoto: 2media.cz

Základní barvy velmi populární patentované push-up kolekce Miracle černá, béžová a krémová byly doplněny o tmavě zelenou, tmavě modrou a potisky s motivy džungle.

Mezi modelkami byly například druhá vicemiss ČR 2007 Veronika Chmelířová, druhá vicemiss ČR 2008 Kristýna Lebedová, finaliska Miss ČR 2008 Táňa Šedivá nebo finalistka České Miss 2008 Aneta Faitová. Večerem provázela herečka z populárního seriálu Velmi křehké vztahy Dana Morávková a pohádkový princ a občasný model Miroslav Šimůnek. Adrenalinovým zážitkem bylo vystoupení taneční skupiny, která si svými break-dance kousky vysloužila obrovské ovace.

Reklama

Související témata:

Načítám