Hlavní obsah

Bezpečné zavinutí pro odpočinek dětí i rodičů. Objevte maximální komfort kočárku Joolz Day5

Foto: crystalbaby.cz

Prémiová značka kočárků Joolz navrhla model Joolz Day5, který dětem nabízí vřelé objetí tehdy, když je právě neobjímá jeden z rodičůFoto: crystalbaby.cz

Stanete se rodiči a od první chvíle toužíte svému dítěti nabídnout ochrannou náruč, která je prostorem plným lásky, tepla a bezpečí. Každý den společně zdoláváte nové výzvy a objevujete svět takový, jaký jste ho dříve neviděli – dětskýma očima. Není divu, že si někdy jako rodič na plný úvazek potřebujete dát pauzu a nabrat nové síly. Ačkoli vás nikdo a nic nemůže zcela nahradit, prémiová značka kočárků Joolz navrhla model Joolz Day5, který vřelé objetí dětem nabízí.

Článek

Joolz není jen značka kočárků. Joolz je kolektiv lidí a především rodičů, kteří se nechávají inspirovat mimořádnými, leč zcela přirozenými okamžiky, které se svými dětmi zažívají. Tímto „pozitivním designem“motivujícím přístupem značka Joolz usnadňuje a zpříjemňuje každodenní fungování.

Foto: crystalbaby.cz

Bezpečné zavinutí pro odpočinek dětí i rodičůFoto: crystalbaby.cz

Věděli jste, že…?

Kočárek dnes představuje nepostradatelného pomocníka každého rodiče, se kterým tráví dlouhé hodiny a spoléhá na to, že se v něm bude dítěti líbit. Věděli jste však, že slovo kočárek bylo pravděpodobně převzato od slova kočár, tedy tažného vozidla? Kořeny lze hledat pravděpodobně u označení vozu, který byl vyroben v polovině 15. století v maďarské obci Kocz. Kočárky byly v Čechách ovlivňovány především trendy z Německa, které byly určeny především bohatým rodinám. Dnes si už maximálního pohodlí a komfortu může naplno užívat každé dítě.

Foto: crystalbaby.cz

Objevte maximální komfort nového kočárku Joolz Day5Foto: crystalbaby.cz

Joolz Day5: Kočárek s maximálním pohodlím a ochranou

Měkoučký hluboký díl kočárku Joolz Day5 ve stylu obláčku, s opěrným sedátkem s možností ležení v úplné rovině a s dalšími funkcemi zaručuje maximální spokojenost dětí. Super pohodlná matrace je vyrobena z materiálu TencelTM-Lyocell. Je prodyšná, hypoalergenní a šetrná k životnímu prostředí. Velká krycí stříška s ochranou UPF50+ poskytuje miminku štít bezpečí před vnějšími vlivy, jako je slunce, déšť či vítr. A navíc – naložit do kočárku můžete vše, co potřebujete! Joolz Day5 se může totiž pochlubit dostatkem úložného prostoru s velkým a lehce přístupným košem až do nosnosti 10 kilogramů.

Naši nejmenší velice často touží po pozornosti a prožívají přítomnost rodičů velmi intenzivně. A pouze spokojené miminko vám bude dávat najevo své rozpoložení tím nejcennějším – svou spokojeností, klidným spánkem a úsměvem. Ten, kterého si je miminko vědomo, se nejčastěji objevuje na přelomu druhého a třetího měsíce. Kočárek Joolz Day⁵ s průhlednou ventilací a s měkounkou postýlkou s kokonovou sluneční stříškou zavine děťátko pocitem bezpečí svého útulného úkrytu. Má přitom možnost nakouknout na svět, který ho tolik vábí a zajímá. A to už je důvod, usmívat se na svět, kdykoli se dítě probudí.

Foto: crystalbaby.cz

Joolz Day5: Kočárek s maximálním pohodlímFoto: crystalbaby.cz

Foto: crystalbaby.cz

Kočárek Joolz Day⁵ s průhlednou ventilací a s měkounkou postýlkou s kokonovou sluneční stříškou Foto: crystalbaby.cz

Trůn pro všechny malé průzkumníky

Každý malý průzkumník velmi rád objevuje svět. Jakmile budete připraveni společně prozkoumávat svět jinou perspektivou, usaďte dítě do sedátka a vydejte se na procházku. Sedátko kočárku Joolz Day⁵ je jedinečné, patentované a designované odborníky pro maximální ergonomický komfort. Když se dítě při objevování světa unaví, umožňuje kočárek Joolz Day5 zcela jemným polohováním do úplné roviny dítěti dopřát potřebný relax a odpočinek. Hladký přechod ze vzpřímené polohy sedu do spánku a sladkého snění bourá všechna dogmata o nepohodlnosti kočárků. Zdravý spánek v pohodlí a v bezpečném zavinutí kočárku Joolz Day⁵ je mu totiž jistotou.

Foto: crystalbaby.cz

Joolz Day5: Trůn pro všechny malé průzkumníkyFoto: crystalbaby.cz

Foto: crystalbaby.cz

Joolz Day5: Komfort, pohodlí a praktičnostFoto: crystalbaby.cz

Kočárek Joolz Day5 v kostce

  • Měkkost ve stylu Cloud. Vysoce kvalitní matrace vyrobená z hedvábně měkkého materiálu Tencel™ Lyocell pro maximální pohodlí dítěte
  • Opěrné ergonomické sedátko
  • Kokonová ochranná stříška pro maximální ochranu dítěte
  • Ultra lehký prémiový kočárek o hmotnosti 12 kilogramů
Revoluční již pátá generace oblíbeného modelu Joolz Day se upgradovala na nejlehčí kočárek prémiové řady s hmotností pouhých 12 kilogramů. Tento na výsost úchvatný kočárek 3 in-1 kombinuje komfort a ochranu spolu se špičkovou ergonomickou oporou. Jedinečné a patentované sedátko bylo designováno odborníky pro maximální ergonomické pohodlí, přičemž jediným plynulým pohybem nastavíte opěrku zcela do lehu a zároveň zůstane robustní oporou pro záda, boky a nohy.
Foto: crystalbaby.cz

Znáte opravdu všechny benefity kočárku Joolz Day5?Foto: crystalbaby.cz

  • Style it Yourself. Ustrojte si Joolz Day5 pro jedinečné procházky podle svého stylu. Šest barevných variant v prémiových materiálech s textiliemi z recyklovaných PET lahví
  • Čtyři odpružená kola s pneumatikami odolnými proti propích­nutí
  • Objemný nákupní koš pro převoz velkého nákupu s nosností až 10 kilogramů
  • Pro každého rodiče: Vysoko nastavitelná rukojeť a mnoho prostoru pro dlouhé kroky
  • Snadné skládání do kompaktní a samo-stojné polohy
Foto: crystalbaby.cz

Joolz Day5Foto: crystalbaby.cz

  • Průsvitná ventilace pro malé průzkumníky s prodyšným větráním hlubokého dílu i sluneční stříšky
  • Plně rovná poloha lehu: od sezení k úplnému lehu a do klidného spánku jemným a plynulým pohybem. Maximální ergonomický komfort
  • Vysoké sezení u stolu
  • Podpůrná opěra zad: Vestavěná zpevňující deska v zadní opěrce pro důležitou oporu páteře
Toto je sponzorovaný text tvořený ve spolupráci se zadavatelem. Článek nevytváří redakce Proženy.cz.
Související témata:

Načítám