Hlavní obsah

Co nesmí chybět v koupelnové skříňce Anny Brandejs a na co je opravdu hrdá

Foto: Annabrandejs.cz

Anna BrandejsFoto: Annabrandejs.cz

Úspěšné ženy jsou leckdy velmi fascinující. Nejinak je tomu i v případě Anny Brandejs. Jméno této štíhlé brunety si většina spojí s estetickou medicínou, kosmetikou a krásou. Zeptali jsme se Anny Brandejs, jak ona vnímá krásu a co dělá pro to, aby se sama cítila krásná.

Článek

Co podle vás dělá ženu krásnou?

Krása má mnoho podob, zejména v dnešní době. Pro mě je krásný ten, kdo je upravený a vypadá zdravě, má čistou pleť a svou krásu jen lehce podtrhne. A také, když má svůj „X faktor“, své fluidum, které je víc než dokonalá krása. Důležité je být šťastný. Tak si získáte srdce druhých.

Už mnoho let je vaše jméno spojováno s krásou. Čemu konkrétně se nyní věnujete?

Přinášíme nové produkty britské značky Medik8, která je v České republice velmi oblíbená. Nejvíc času věnuji vývinu a výrobě naší vlastní značky ANNA BRANDEJS. Je na ní hodně práce, protože aktivní látky sháníme po celém světě. Nejlepší firmy, které vyrábějí ty nejúčinnější kosmetické ingredience, sídlí v Japonsku, Jižní Koreji a USA.

Prozradíte, co nesmí chybět ve vaší koupelnové skříňce?

Odličovací produkt! Nyní používám (a stále na něj nedám dopustit) Lipid-Balance Cleansing Oil od Medik8, ale začínám i s naší odličovací pěnou ANNA BRANDEJS. Ta zatím není vyrobená, takže ji pouze zkouším. A jsem z ní nadšená! Čištění pleti je pro mě důležité. Chybět nesmí denní a noční krém, a ty používám od naší značky ANNA BRANDEJS. Nejsem typ ženy, která potřebuje pro péči dvacet produktů. Toto je ale pro mě základ, který musí být kvalitní.

Existuje podle vás univerzální recept na udržení si mladistvého vzhledu?

Existuje, ale je trochu sofistikovaný. Ani já ho ale nedokážu vždy dodržovat. Všeho by mělo být s mírou, a také by se měl člověk snažit o co nejzdravější životní styl. Podle kalokagathie by měl člověk pečovat stejnoměrně o hlavu, tělo i duši.

Kalokagathia je pojem, který pochází z antického Řecka. Vyjadřuje přesvědčení, že krásné a dobré, krása a ctnost patří k sobě a mají mnoho společného. Co není zároveň dobré, nemůže být krásné a naopak. V případě člověka kalokagathie vyjadřuje harmonický soulad a vyváženost tělesné i duševní krásy a dobroty, ctnosti a statečnosti.

Veřejnost vás vnímá coby úspěšnou ženu. Co je podle vás vaším největším úspěchem?

Některé věci se mi povedly a některé samozřejmě ne. K tomu nejlepšímu patří značka ANNA BRANDEJS, kde zúročuji zkušenosti z dvaceti let svého působení v oblasti krásy. Velmi hrdá jsem na založení kliniky plastické chirurgie Brandeis Clinic v roce 2013. Ač ji už čtyři roky nevedu, patří stále mezi nejšpičkovější u nás.

Kdysi jste říkala, že vaším nesplněným snem je mít více volného času. Podařilo se vám si splnit tento sen?

Volného času mám více, protože ve firmě Medaprex mám v týmu hodně lidí, kteří jsou samostatní a na které se můžu 100% spolehnout. Díky tomu nemusím řídit vše a o všem rozhodovat. Otázkou je, zda jsem schopna více volného času správně využít. Někdy to trochu flákám na Netflixu.

Anna Brandejs vystudovala Univerzitu Veterinární medicíny v Košicích. V roce 1994 začala pracovat pro nadnárodní farmaceutické koncerny. V roce 2002 založila vlastní firmu Medaprex na dovoz produktů pro diabetologii a ortopedii, posléze pro estetickou medicínu. V roce 2013 otevřela Brandeis Clinic – kliniku estetické medicíny. Dnes se Anna Brandejs věnuje své značce ANNA BRANDEJS. Značku založila proto, aby mohla pod svým jménem vyvíjet kvalitní doplňky stravy, které uspokojí její vysoké nároky a tím pádem budou přínosem i pro jiné ženy. V současnosti patří do portfolia značky ANNA BRANDEJS také vysoce kvalitní vlasová i pleťová kosmetika a dekorativní kosmetika.

Toto je sponzorovaný text tvořený ve spolupráci se zadavatelem. Článek nevytváří redakce Proženy.cz.
Související témata:

Načítám