Hlavní obsah

Mám tě ráda, mami. Darujte lásku ukrytou ve vůni Prada Paradoxe, která definuje váš vztah

Foto: shutterstock.com

Někdy jste si tak blízko, jindy zase tak vzdálené. Paradoxy v životě definuje nová vůně značky PradaFoto: shutterstock.com

Matka a dcera – vztah, který vždy byl a bude komplikovaný, a přesto plný lásky. Vůně Paradoxe od značky Prada je fascinující a paradoxní, stejně jako vztah mezi vámi dvěma.

Článek

Den matek letos slavíme 12. května a vy, stejně jako každý rok, přemýšlíte, čím byste své mamince udělaly radost. Aby to nebylo jen ohrané jako květina nebo okázalé jako šperk, a přesto osobní a originální. Prada Paradoxe, nová ikonická dámská vůně, je základním vyjádřením ženskosti ve všech jejích podobách. Paradoxe nečekaně snoubí protiklady, aby oslavila různorodost žen, jejich sebevyjádření a osvobození, které přichází s tím, že nikdy nejsou stejné, ale vždy samy sebou.

Anketa

Už máte vybraný dárek ke Dni matek?
Ano. Jsem v předstihu.
27,8 %
Ještě ne. Vyberu, co mi při nákupech padne do oka, nebo se uchýlím ke klasice.
54,4 %
Ještě ne. Chci být ale letos originální a nekoupit jen tak něco obyčejného.
17,8 %
Celkem hlasovalo 180 čtenářů.

Prada Paradoxe – souhra protikladů ve vůni i v životě

Co spojuje novou dámskou vůni a vztah dcery s matkou?

  1. Klasika a avantgarda: Stejně jako vztah mezi generacemi, který kombinuje tradiční hodnoty s moderním přístupem, i Paradoxe spojuje ikonické a paradoxní akordy.
  2. Dlouhotrvající vůně: Podobně jako matčina láska, která nás provází celý život, i Paradoxe nabízí dlouhotrvající vůni. Speciální esence dodávají vůni teplo a hloubku.
  3. Nový zážitek: Jako když se matka a dcera navzájem obohacují svými odlišnými pohledy na svět, rovněž Paradoxe odhaluje nové čichové vjemy.
  4. Udržitelnost: Systém snadného doplňování flakonu je výrazem udržitelnějšího luxusu. Méně skla, méně kovů, méně plastů – stejně jako snaha o udržení silného vztahu mezi matkou a dcerou.
Foto: loreal.com

Prada Paradoxe je souhrou hlavolamů a představuje ztělesnění ženy ve všech jejích podobách Foto: loreal.com

Ikona v novém kabátě, to je nová Prada Paradoxe

Bezprostřední zvídavost spojená s maximální objevností; co jiného je paradox, než odhalení nekonečných perspektiv? Soulad nečekaných prvků inspirujících k novému dialogu má značka Prada v krvi.

Nová jedinečná dámská vůně Prada Paradoxe zkoumá symbiózu protikladů, které se skrývají hluboko uvnitř značky Prada: řemeslné umění a technologie, tradice a modernost, svůdnost a rafinovanost, přísnost a fantazie.

Řekněte to flakonem

Stejně jako původní flakon vyjadřuje i ten nový podstatu značky Prada: změnu, neustálý a zvídavý dialog a zálibu v kontrastech. Pojetí flakonu je netradiční:

  • Nakloněný, a přesto silně uzemněný.
  • Minimalistický a jemný, přesto provokativně položený na bok.
  • Tvar radikálního trojúhelníkového flakonu je zjemněn zaoblenými úhly, zatímco jemná růžová barva vůně kontrastuje se sytě černým znakem značky Prada.

Doplňujte znovu a znovu a znovu…

Výrobky celé kolekce je možné doplňovat z náhradních náplní, což snižuje množství obalového materiálu. Jedna 50ml lahvička Prada Paradoxe Intense a 100 ml náplně pomáhá snížit množství použitého materiálu až o 40 % oproti použití tří 50ml flakonů Prada Paradoxe Intense. To zahrnuje úsporu 29 % skla, 67 % kovů, 46 % plastů a 39 % lepenky.

Foto: loreal.com

Vůni můžete doplňovat donekonečna díky náhradním náplnímFoto: loreal.com

Není Prada jako Prada. Vyberte si tu svou Prada Paradoxe

Novou vůni můžete mít jako Prada Paradoxe Intense nebo Prada Paradoxe EDP. Jaký je v nich rozdíl?

  • Prada Paradoxe: Je sladší a ovocnější, s výrazným pomerančovým květem. Otevírá se sladkým, ovocným tónem s neroli a citrusy. Později se přesune ke květinovým tónům, zejména k pomerančovému květu a jasmínu. Obsahuje také vanilku, bílé pižmo a jantar.
  • Prada Paradoxe Intense: Má podobný začátek s neroli a hruškou, ale chybí mu tangerinka a pomerančový květ. Místo toho obsahuje dubový mech a ambrofix. Je také intenzivnější a má delší výdrž. Je více zemitá a sofistikovaná.
Foto: loreal.com

Pokud preferujete sladší a ovocnější vůni, zvolte Paradoxe. Pokud vás láká zemitější a intenzivnější vůně, zkuste Paradoxe IntenseFoto: loreal.com

Prada Paradoxe Intense se zrodila zintenzivněním věhlasných ingrediencí

Prada Paradoxe Intense je vůně s nepopiratelnou silou, která je mocným a tajemným vyjádřením ženskosti. Aspekty původní vůně jsou zesíleny, aby nasytily čichové vjemy složkami, které se obvykle pojí s jemnou vůní. Jejich nová intenzita je tak dalším paradoxem této vůně.

Vůni věrnou tvůrčímu duchu značky pod vedením Miuccie Prady a Rafa Simonse vytvořili mistři parfemáři společnosti Givaudan Nadège Le Garlantezec tak, aby sladili nadčasovost a avantgardu, přirozenost a inovaci.

Nadčasovou kytici jsme dovedli do extrému: ve svrchních tónech převažuje svěžest poupěte neroli podpořená zářivými výbuchy bergamotu a esence neroli. Tato svěžest je v kontrastu s návykovou květinovostí jasmínové infuze. Srdce se stává odvážnějším a smyslnějším díky návykovému akordu mousse.
Parfemáři Shyamala Maisondieu a Antoine Maisondieu

Definice vůně Prada Paradoxe: květinová, orientální, dřevitá.

  • Hlava: esence bergamotu, poupě neroli, akord hrušky
  • Srdce: esence neroli, jasmínová infuze, akord mousse
  • Základ: orientální akord, vanilková infuze, akord bílého pižma

SVEŽEST. Tu pocítíte díky první extrakci pupenů neroli, která zachycuje vůni květu neroli a jeho květinový a svěží rozměr.

SMYSLNOST. Díky použití AmbrofixuTM, který odhaluje zářivou hřejivost, vám vůně dodá specificky ženskou smyslnost. Složka Ambrofix™ vytvořená pomocí biotechnologie, dodává vůni ještě více energie, zatímco infuze bourbonské vanilky se snoubí s přírodním vanilinem získaným z rýže.

INTENZITA. Odhalte nové revoluční pižmo SerenolideTM. Jedná se o jednu z nejrozšířenějších molekul pižma na světě pro intenzivní, a přesto jemnou a příjemnou vůni patrnou hned od začátku.

Foto: loreal.com

Prada Paradoxe je vůně neobvyklá a současně uklidňujícíFoto: loreal.com

Prada Paradoxe: Sladění kreativity a udržitelnosti

Stejně jako původní vůně, je i Prada Paradoxe a Prada Paradoxe Intense postavená na třech složkách z udržitelných zdrojů, mezi něž patří marocký olej z neroli, vanilková infuze a srdce z kalábrijského bergamotu. Vícestupňový proces biokonverze, který je základem technologie Ambrofix™, umožňuje získávat ambru přirozeně z cukrové třtiny, nikoli ze šalvěje, což vyžaduje stokrát méně zemědělské půdy než tradiční postupy.

V souladu s étosem značky jsou nové obaly recyklovatelné, včetně krabiček a flakonů. Skleněné flakony byly navrženy tak, aby se omezila jejich hmotnost a množství použitého skla.

Prada Paradoxe IntenseVideo: loreal.com

Toto je sponzorovaný text tvořený ve spolupráci se zadavatelem. Článek nevytváří redakce Proženy.cz.
Související témata:

Načítám