Hlavní obsah

Připravte se na pořádnou jízdu! Které rodinné auto má vše, co potřebujete?

Foto: jeep.cz

Nový Jeep Avenger vám bude slušetFoto: jeep.cz

Někdy jste zachránce, když děti ráno zaspí, někdy jste doručovatel potravin pro celou domácnost, někdy jste vše současně. Jediné, na čem záleží, je to správné auto. Které oceňují ženy na celém světě?

Článek

Ať už jej potřebujete na cokoliv, Jeep Avenger se přizpůsobí vašim potřebám. Co umí a co od něj můžete očekávat? Zamilujte se do pohodlí.

Foto: jeep.cz

Jeep Avenger ve variantě elektro je první 100% elektrický Jeep a už sklízí velké úspěchyFoto: jeep.cz

Postaven pro reálný svět. Vyberte si ze tří druhů pohonu

Aby značka Jeep® uspokojila různorodé požadavky zákazníků hledajících mimořádné jízdní vlastnosti, styl, nejmodernější technologie a komfort v kompaktních rozměrech, umožnila jim flexibilní výběr ze tří různých pohonných jednotek: elektroe-Hybrid a benzin. Tím, že vám dává možnost vybrat si podle vašich preferencí, je značka Jeep® věrna svému závazku poskytovat svobodu volby.

  1. 100% elektrická varianta. Čistě elektricky poháněná verze je vybavena 400V elektromotorem zajišťujícím suverénní dojezd až 600 km podle normy WLTP-město. Jeho schopnost rychlého nabíjení navíc umožňuje prodloužit dojezd o 30 km za pouhé tři minuty. Model, který je poháněn výhradně elektromotorem a neprodukuje tudíž žádné emise škodlivin, zvítězil v anketě motoristických novinářů, na základě které se každoročně vyhlašuje evropské Auto roku. Ekologická verze auta od značky, která je odnepaměti spojena s terénní jízdou, slaví velké úspěchy.
  2. e-Hybrid. Verze e-Hybrid nabízí komfortní jízdní projev, protože kombinuje elektrický a spalovací motor. Vůz je zkonstruován s ohledem na co nejnižší spotřebu paliva, což má za následek snížení emisí CO2 o 15 % v porovnání s běžnými motory s automatickou převodovkou.
  3. Verze se spalovacím motorem. Zážehová varianta je vybavena 1,2litrovým motorem. Benzinový Avenger je navržen tak, aby nabízel bezkonkurenční komfort a jisté ovládání v kombinaci se šestistupňovou manuální převodovkou. Je ideální pro jízdu po dálnici i v městských ulicích.

Interiér nabízí nepřekonatelný pocit uvolnění

Moderní digitální interiér vozu Jeep Avenger spojuje pocit svobody s vysokou funkčností a konektivitou. Každá cesta se tak stává dobrodružstvím. Využijte efektivně umístěný úložný prostor a přepravujte vše – svůj chytrý telefon, klíče, lahev s vodou, kosmetickou tašku a sluneční brýle – na dosah a bezpečně uložené. Pohodlná exkluzivní sedadla a ambientní osvětlení na palubní desce udělají z každé cesty nezapomenutelný zážitek. Elektricky ovládané a kůží čalouněné sedadlo řidiče s masážní funkcí vám poskytuje účinnou oporu těla a je k dispozici pro všechny typy pohonných jednotek.

Foto: jeep.cz

Nový Avenger je charakteristický řadou detailů, které jsou pro tuto třídu vozidel jedinečnéFoto: jeep.cz

Exteriér je odvážný. Stejně jako vy

Dobrodružství je o překračování hranic, objevování a hledání sebe sama ve zcela novém světě. Nový Jeep Avenger se pyšní odvážným stylem, který se vyznačuje svalnatými a přehlednými tvary a je chráněn 360° ochranou karoserie. Také díky charakteristické mřížce chladiče se sedmi otvoryFull-LED světlometům je Avenger rozpoznatelný na první pohled, zatímco ochranné lišty nárazníků připomínají ikonickou osobnost vozu Jeep®. K dispozici je volitelné elektricky ovládané panoramatické střešní okno vytvářející příjemné jízdní zážitky.

Zůstaňte připojeni kdekoli na cestě

Nový Jeep Avenger byl vytvořený pro „vždy připojené“ zákazníky a zajišťuje zcela digitální zážitek na palubě. Nejmodernějším infotainmentem jsou vybavené všechny verze. Jedná se o rádio Uconnect s 10,25palcovým displejemkombinované s plně digitálním přístrojovým panelem.

Díky aplikaci Jeep Mobile můžete lokalizovat polohu svého vozidla přímo na chytrém telefonu. Můžete rovněž zamykat a odemykat dveře, kontrolovat stav baterie, nastavovat funkce klimatizace, nabíjet vozidlo a komunikovat s Avengerem prostřednictvím hlasového asistenta.

Foto: jeep.cz

Bezdrátové systémy Apple Carplay a Android Auto vás budou doprovázet na všech vašich cestáchFoto: jeep.cz

Tři styly provedení – který si vyberete?

Nový Avenger není jen jeden – vybrat si můžete ze tří druhů provedení:

Provedení Longitude se vyznačuje působivou výbavou exteriéru i interiéru. Zvenčí se zaujme 16" koly z lehkých slitin, Full-LED reflektorovými předními světlomety, klikami dveří v barvě karoserie a stylovými šedými ochrannými prvky podvozku. Z interiéru vyzařuje péče věnovaná propracovanosti, třeba v podobě černé palubní desky se strukturovaným povrchem a pohodlných, látkou čalouněných sedadel.

Provedení Altitude se vyznačuje působivým exteriérem se 17'' koly z lehkých slitin a efektními stříbrnými ochrannými prvky podvozku. V interiéru je k vidění kombinace praktičnosti s prémiovými sedadly čalouněnými kombinací látky a koženky a vnitřním ozdobným obložením. Větší praktičnosti zavazadlového prostoru je dosaženo díky inovativní výškově nastavitelné podlaze, kterou doplňuje volant potažený syntetickou kůží.

Výbava Summit vyniká působivými designovými prvky a pokročilými funkcemi. Exteriér zdobí výrazná kola z lehkých slitin, Full-LED projektorové přední světlomety a taktéž LED zadní světlomety, které vozu dodávají nádech noblesy. Atmosféru uvnitř umocňuje vícebarevné ambientní osvětlení, díky němuž je výbava Summit výjimečnou volbou pro ty, kdo hledají kombinaci stylu a moderních funkcí.

Třešinka na kapotě

Nový Avenger je vždy ve střehu. Těšit se můžete na:

  • systém rozpoznávání dopravního značení, který čte a interpretuje dopravní značky,
  • automatické nouzové brzdění s funkcí rozpoznání chodců a cyklistů, které s cílem zabránit nebo zmírnit následky nehody zpomalí vozidlo, a to až do úplného zastavení,
  • asistenta pozornosti řidiče, který sleduje ospalost řidiče a doporučuje přestávku na odpočinek,
  • monitoring mrtvých úhlů pro sledování slepých míst vedle vozidla,
  • asistenta jízdy v jízdním pruhu, který zabraňuje nechtěnému opuštění jízdního pruhu,
  • 360° parkovací senzory s aktivním parkovacím asistentem a 180° zadní kameru s pohledem z ptačí perspektivy.
Foto: jeep.cz

Systém autonomního nouzového brzdění předvídá překážky i mimo městoFoto: jeep.cz

TIP: Jeep nabízí víc. Prozkoumejte kompletní nabídku.

Otestováno pro vás: Co všechno nový Jeep Avenger umí a díky čemu se může pyšnit tolika oceněními? Přečtěte si detailní recenzi tohohle fešáka.

Toto je sponzorovaný text tvořený ve spolupráci se zadavatelem. Článek nevytváří redakce Proženy.cz.
Související témata:

Načítám