Hlavní obsah

Probiotika v kosmetice? Vaše každodenní dávka síly pro dokonalou pleť

Foto: vichy.cz

Regenerace, imunita, probiotika: Budoucnost zdravé pletiFoto: vichy.cz

Je-li pleť vystavena stresu, dochází k oslabení její funkce obranyschopnosti a ke zpomalení procesu regenerace. Její imunitní funkce jsou oslabeny a ztrácí svůj zdravý vzhled: vypadá mdle, objevují se jemné linky či vrásky. Existuje řešení?

Článek

V dnešní době je naše pleť více než kdy dříve vystavena každodenním vnitřním i vnějším agresorům. Zejména ve městech jsme velice často vystaveni negativním dopadům znečištění, klimatickým změnám, nedostatku spánku, hormonálním změnám či intenzivnímu stresu, kterému není lehké se ubránit. Všechny tyto negativní faktory jsou známy jako tzv. expozomální stresory, které výrazně ovlivňují kvalitu a stav naší pleti.

Pleť je prvním místem na těle, kde se tyto agresory velmi rychle projeví. Když je pleť vystavena stresu, snižuje se její přirozená obranyschopnost. To obvykle vede k fyzickým symptomům, jako je pokles hydratace, viditelné známky nevzhledných zánětů, citlivost či zarudnutí. Ale především je oslabena imunita pleti. Objevují se známky slábnoucího zdraví, jakými jsou například pokles jasu a elasticity pleti nebo také vznik drobných vrásek. Takovéto pleti odborníci říkají stresovaná pleť.

Minéral 89 Probiotic Fractions regenerační a obnovující sérum s probiotickými složkamiVideo: vichy.cz

Vichy nabízí řešení pro pleť vystavenou stresu

Vichy nabízí inovativní a účinné řešení pro pleť vystavenou stresu a dalším negativním faktorům. Jak uvádí Dr. Marion Nielsen, vědecká ředitelka laboratoří Vichy: „Díky všem odborným poznatkům o expozomu pleti můžeme vyřešit její zásadní problémy využitím produktů, jejichž účinnost je otestována v každodenním životě. Tento přístup pomáhá ženám na celém světě využít expozomální faktory a zbrzdit proces stárnutí pleti.“

Minéral 89 regenerační probiotické sérum je novinkou od značky Vichy. Obnovuje viditelné známky zdraví pleti, jehož tajemství tkví v probiotických složkách. Ty pozitivně ovlivňují složení mikroflóry a potažmo i celý náš imunitní systém. Laboratoře Vichy vyvinuly speciální látky: vlastní probiotika.

Činnost těchto probiotik je vázaná na vysoce koncentrovanou termální vodu vulkanického původu obohacenou o 15 minerálů a čtyři procenta vitaminu B3, který je známý pro své vyhlazující a protizánětlivé účinky. Díky tomuto unikátnímu spojení přináší  Minerál 89 regenerační probiotické sérum maximální účinnost pro podporu přirozené imunity pleti a obnovení kožní bariéry.

Foto: vichy.cz

Minéral 89 regenerační probiotické sérum obsahuje probiotické složky kultivované v Termální vodě Vichy vulkanického původu. Je obohacené o antioxidanty, jako je niacinamid, který napomáhá k zdravě vypadající pletiFoto: vichy.cz

Probiotické složky mají viditelný účinek na zdraví pleti

Minéral 89 regenerační probiotické sérum bylo pod přísným dermatologickým dohledem testováno na 100% citlivé pleti všech fototypů. Je hypoalergenní, nekomedogenní a neobsahuje žádné parfemace, alkohol, barviva ani silikony.

  • až o 68 % posílená obranyschopnost pleti,
  • o 45 % větší projasněnost,
  • či také až o 23 % méně jemných linek a vrásek*.

Myslete na svou pleť, protože zdraví patří i pokožce.

Foto: vichy.cz

Pleť je den po dni zářivější a pružnější a dochází k postupné redukci jemných linek díky hydratačním účinkům séraFoto: vichy.cz

* Výsledky dle posouzení testovaných žen: 52 žen, aplikace na obličej 2× denně po dobu 28 dnů

Toto je sponzorovaný text tvořený ve spolupráci se zadavatelem. Článek nevytváří redakce Proženy.cz.
Související témata:

Načítám