Hlavní obsah

Teplé kakao u pohádek, dětský smích a splněná přání. To jsou ty pravé Vánoce

Foto: @jankakiabova

Naježte svým andílkům nezapomenutelné VánoceFoto: @jankakiabova

Jak zabavit dítě, rozvíjet ho a ještě se trefit do nevysloveného přání vašeho malého parťáka? To je otázka vhodná pro věšteckou kouli. Popusťte uzdu své fantazii a přestaňte být alespoň na Vánoce dospělí. Přesně takové vás děti chtějí. Naježte si nezapomenutelné Vánoce!

Článek

Znáte snad něco krásnějšího, než je dětský smích a rozzářené oči těch nejmenších? A souhlasíte, že každá společná chvíle musí stát za to a zvláště o Vánocích? Tak to musíte číst dál! Staňte se hrdinou letošních Vánoc a užívejte si svět z dětské perspektivy.

I takto kouzelné mohou Vánoce býtVideo: @jankakiabova

Zábava kdykoliv je potřeba

Snad každý rodič se někdy přistihl u toho, že vlastně neví, jak v onen moment své malé dítko zabavit. Do dalšího mlíka daleko, do spaní ještě déle. Někdy je umění objevit to pravé kouzlo v těch nejjednodušších věcech. Zachrastit, pocumlat, zakousnout, ale hlavně objevovat. Přitulit se k milovanému plyšákovi do jeho hřejivé náruče. Přesně takhle málo stačí ke štěstí.

Foto: @jankakiabova

Plyšové hračky od Happy Horse jsou kouzelné a zaručeně potěší nejedno dětské srdíčko. Přináší úsměv, radost a nekonečné přátelství. Jsou symbolem láskyFoto: @jankakiabova

Přítulka, muchláček, usínáček. I tak se může jmenovat ten největší dětský hrdina!

Má mnoho jmen, barev i podob. Je jedním z prvních kamarádů miminka od narození. Dodává dětem pocit bezpečí. Jemného plyšáčka si může dítě užívat v postýlce, kočárku a kdekoliv tam, kde se mu zasteskne po mazlení.

Tipy na dárky: Happy Horse plyšové hračky se stanou nepostradatelnými kamarády každého miminka od narození a mohou ho provázet až k prvním krůčkům.

Užijte si čekání na prvního Ježíška!

První zoubky, první krůčky, první noc u babičky, ale také první čekání na Ježíška. Zapomeňte na shon a stres. Na Ježíška se musí chytře! Nechte své děťátko slavnostní chvíle Vánoc objevovat všemi smysly. Objevte BONHOMIU, novou kolekci od značky Suavinex, která vás přenese do světa odpočinku a klidu.

Foto: Suavinex_czech_slovak

Se značkou SUAVINEX pro ještě krásnější světFoto: Suavinex_czech_slovak

Dudlíky, šidítka, savičky, cumely aneb Věrní pomocníci spokojených miminek

Dudlík je velkým pomocníkem pro klid miminka ať již při spánku, nebo na vycházce. Je dokázáno, že sání dudlíku uvolňuje endorfin, takzvaný hormon štěstí, který přináší miminku příjemný pocit, který ho uklidňuje a konejší.

Tipy na dárky: Nechte se unášet luxusem španělské značky Suavinex. Veškeré savičky i dudlíky jsou vyráběny ve spolupráci s Asociací španělských dětských ortodontistů a respektují přirozený vývoj dásní, zubů i patra dítěte.

I malá procházka může být velkým dobrodružstvím

Proměňte každou společnou chvilku v nezapomenutelný zážitek a vychutnejte si i krátkou procházku. Pod stromeček si můžete nadělit nebo nechat nadělit klidně i nový kočárek. Jde o investici, která se ale vyplatí.

Foto: Nat_Jakubcova

Tajný vzkaz pro všechny maminky, tatínky i prarodiče: Konečně je tady! Nový člen rodiny kočárek Joolz Day+Foto: Nat_Jakubcova

Elegance, inteligence, komfort, odolnost. To je kočárek, který vám přiroste k srdci

Kočárek bude po narození miminka vaší pravou i levou rukou. Proč tedy dělat kompromisy! Jak už jste možná slyšeli, čas pro vás bude komoditou, se kterou jako rodiče budete neustále žonglovat. Vsaďte proto na osvědčené rady a zkušenosti, napište Ježíškovi a dopřejte si věrného společníka na své dobrodružné cesty.

Tipy na dárky: Hledáte prémiový kočárek? Kočárek Joolz Day+ je vysoce ceněn pro pohodlný design, který roste s dítětem a který se přizpůsobí každému rodiči se snadným ovládáním jednou rukou. Kromě své celoživotní záruky je kultovní Joolz Day+ dokonale inteligentní, jak jen se to dá o kočárku tvrdit.

Pro ještě vymazlenější Vánoce

Být kontaktním rodičem, s miminkem tělo na tělo, mít volné ruce na tvarování vanilkových rohlíčků nebo balení dárků. Miminko nejdříve nosíte v bříšku, potom na něm a v srdci celý život. Proč si letošní Vánoce neudělat ještě o něco vymazlenější?

Foto: Ergobaby cz sk

Nošení dětí: Vybírejte pečlivě, jde o pohodlí i zdravíFoto: Ergobaby cz sk

Nosítka či tulítka aneb Noste své děti s láskou

Nosítko je dnes již běžnou součástí výbavy moderních rodičů. Dítě cítí teplo blízkého člověka, tlukot srdce i vůni. Pro nosícího rodiče je úžasný zážitek mít miminko na své hrudi a zároveň mít volné ruce a pohybovat se bez bariér.

Tipy na dárky: Nosítka značek Ergobaby a Tula pozvedají nošení dětí na další úroveň. Když přivítáte dítě na svět, rostoucí ergonomická nosítka se plynule přizpůsobí a umožní vám těsnou blízkost již od narození.

Toto je sponzorovaný text tvořený ve spolupráci se zadavatelem. Článek nevytváří redakce Proženy.cz.
Související témata:

Načítám