Hlavní obsah

Vlasy v nouzi? Staňte se vlasovým expertem v pohodlí svého domova

Foto: shutterstock.com

Staňte se vlasovým expertem v pohodlí svého domova s inovativní řadou Bond Repair od Elseve L’Oréal ParisFoto: shutterstock.com

Také patříte k těm, kdo svým vlasům dává pěkně zabrat? Barvení, žehlení, foukání, kulmování… To se na zdraví vlasů musí po nějakém čase logicky podepsat. Možná věnujete vlasům dostatek času i důkladné vlasové péče, leč vysněná hříva nikde. Možná ale existuje něco, co jste ještě nevyzkoušeli.

Článek

Vlasy jsou zrcadlem osobnosti. Barva, délka, střih, účes a v neposlední řadě i kvalita a zdraví vlasů o nás mnohé vypovídá. Přestože tušíme, že bychom se v péči o vlasy měli vyvarovat základních zlozvyků, jako je mytí vlasů v horké vodě, nešetrné kartáčování, utažené účesy, tepelný styling, nedostatek potřebných vitaminů a minerálů, existují vnější okolnosti, které neovlivníme. Opravdu se chcete smířit s poškozenými vlasy? Nemusíte!

Foto: L'Oréal

Andrea Bezděková se může pochlubit silnými vlasy, na které používá produkty z řady Bond RepairFoto: L'Oréal

Věděli jste, že…?

Každý vlas vyrůstá z vlasové cibulky (folikul) a skládá se ze tří vrstev:

  1. Kutikula je vnější vrstva, která obklopuje vlas a chrání jej před vnějším poškozením.
  2. Převážnou část vlasu tvoří střed vlasového vlákna (kortex), který obsahuje důležitá keratinová vlákna a melanin.
  3. Vyživovací funkci zajišťuje nejvnitřnější část vlasu zvaná dřeň.

Tip: Produkty vlasové péče se doposud tradičně zaměřovaly pouze na obnovu vnější vrstvy vlasového vlákna. Avšak poškozené vlasy potřebují takovou vlasovou obnovu, která zasahuje až do středu vlasového vlákna.

Co je hlavní příčinou poškození vlasů?

Odpověď najdeme pod povrchem vlasového vlákna. Každý den vystavujeme své vlasy externím agresorům a vlasovým úpravám. To vše může vést k oslabení a lámání vlasů. Historicky poprvé přichází L’Oréal Paris s inovativní péčí o vlasy – řadou Bond Repair. Ta díky speciálnímu složení obohacenému o účinnou ingredienci kyseliny citronové, jejíž molekuly jsou díky malé velikosti schopné proniknout až do středu vlasového vlákna, kde aktivně obnovují a napravují porušená vlasová vlákna.

Foto: L´Oréal Paris
Více

Od krásných a zdravých vlasů vás dělí jen čtyři jednoduché kroky, které jednoduše zařadíte do své pečující vlasové rutinyFoto: L´Oréal Paris

Komerční sdělení

Hebčí, lesklejší a odolnější. Pro všechny

Kyselina citronová má díky své mikroskopické molekulární struktuře inovativní schopnost hloubkové obnovy vlasových vláken. Díky unikátnímu složení a správnému poměru pH a kyseliny citronové je technologie Bond Repair od značky L’Oréal Paris bezpečná pro vlasy a pokožku hlavy a poskytuje tak vysokou úroveň vlasové péče a obnovy.

Díky řadě Bond Repair jsou vlasy hebčí, lesklejší a odolnější vůči každodenním negativním vlivům, a to pro všechny typy poškozených vlasů.

Poškozené vlasy? Ne, děkuji!

Staňte se vlasovým expertem v pohodlí svého domova. Od krásných a zdravých vlasů jako od kadeřníka vás dělí už jen čtyři jednoduché kroky, které zkrátka zařadíte do své pečující vlasové rutiny:

  • Krok 1: Intenzivní oplachová Bond Repair předšamponová péče s nejvyšší koncentrací kyseliny citronové. Aplikujte na vlasy ještě před použitím šamponu, kdy jsou vlasy propustnější a umožňují tak snazší vstřebávání pro dosažení intenzivní hloubkové obnovy vlasových vláken. Nechte působit po dobu pěti minut a poté důkladně opláchněte.
  • Krok 2: Jemný Bond Repair šampon s obsahem 5% obnovujícího komplexu s kyselinou citronovou pro každodenní použití. Při použití vytváří hustou, ale krémovou pěnu, která efektivně čistí s maximálním účinkem a ohledem na vlasové vlákno.
  • Krok 3: Pečující balzám Bond Repair posiluje vlasy za pomoci kyseliny citronové a zároveň uzamyká vlasovou kutikulu. Díky tomu poskytuje maximální péči o vlasové vlákno. Aplikujte do délek vlasů až po konečky, čímž předejdete lámavosti vlasů při česání. Nechte působit tři minuty a poté opláchněte.
  • Krok 4: Sérum Bond Repair představuje závěrečný krok v rámci této obnovující rutiny pro maximální hebkost, lesk a ochranu vlasů před poškozením. Rozetřete dvě kapky mezi dlaněmi a aplikujte rovnoměrně do délek a konečků mokrých či suchých vlasů.

Jak dosáhnout hloubkové obnovy vlasového vlákna? Staňte se vlasovým expertem v pohodlí svého domovaVideo: Seznam Brand Studio

Dle 77 procent žen je řada Bond Repair stejně účinná jako vlasová péče v hodnotě 2 400 korun*

Zajímají vás výsledky spotřebitelského testu při pravidelném používání celé řady Bond Repair po dobu tří týdnů?

  • +82 % obnova vnitřních vlasových vazeb**
  • −98 % lámavosti***
  • +90 % lesku***
  • Vlasy jsou okamžitě silnější****

Tip: Inovativní řada Bond Repair je obohacena o příjemnou vůni, která je povznášející směsí grapefruitu a exotických květů.

*Spotřebitelský test na 120 uživatelkách po třech týdnech použití předšamponové péče, šamponu a balzámu. **Instrumentální test po 6 aplikacích předšamponové péče + šamponu + balzámu. ***Instrumentální test po použití předšamponové péče + šamponu + balzámu. ****Instrumentální test po 5 aplikacích předšamponové péče + šamponu + balzámu.

Toto je sponzorovaný text tvořený ve spolupráci se zadavatelem. Článek nevytváří redakce Proženy.cz.
Související témata:

Načítám