Hlavní obsah

Seznamte se s 3D povlečením

Foto: Violet Moon

RodinneBaleni.czFoto: Violet Moon

Chcete vnést do své ložnice trochu jiný styl, než jste zvyklí? Pak vyzkoušejte 3D povlečení a nebudete litovat!

Článek

Pojem 3D zná už dnes téměř každý. Chodíme do 3D kina, používáme 3D tiskárny a s dalšími trojrozměrnými motivy se také můžeme setkat v podobě 3D povlečení. To je známé především díky živoucím motivům, které opticky vystupují z látky do prostoru, a tím zásadně ovlivňují celý vzhled ložnice. Chcete se o něm dozvědět víc? Pokračujte ve čtení.

Foto: Violet Moon

3D povlečení VESMÍRFoto: Violet Moon

Neodolatelné vzory pro dospělé i děti

Ne každému vyhovují abstraktní a geometrické motivy, se kterými se na povlečení setkáváme nejvíce. Pokud preferujete netradičně zařízený byt,  povlečení 3D si pravděpodobně oblíbíte. Tento druh lůžkovin vám nabídne nespočet nádherných vzorů s potisky přírody, květin, zvířat, velkoměst i hvězdné oblohy. Fantazii se meze nekladou, vybere si opravdu každý.

Foto: Violet Moon

3D povlečení SAKURAFoto: Violet Moon

Jaký zvolit materiál?

Výběr materiálu je první věc, o kterou se jakožto spotřebitelé zajímáme. Kdo je zastáncem bavlny, kterou lze používat v průběhu celého roku, bude s výběrem spokojen. Velkou část 3D lůžkovin zaujímá právě bavlněné povlečení. Není to však materiál jediný. V zimních měsících lze hojně využívat umělých materiálů s mimořádně izolačními vlastnostmi, které během spánku dostatečně zahřejí.

Foto: Violet Moon

3D povlečení MANDALAFoto: Violet Moon

Nepřeberné množství vzorů

Světové metropole, divoká i domácí zvířata, tajuplné motivy vesmíru. To vše a spoustu dalších netypických designů vám 3D povlečení nabídne. Vždy se ale řiďte svým pocitem a nechejte na sebe vzory chvíli působit. Pak si snadno vyberete z velkého množství ten pravý.

Nakupujte u odborníků

Také v oblasti bytového textilu je dobré nakupovat u odborníků, kteří vám kromě kvalitního zboží nabídnou i spolehlivý zákaznický servis a odbornou radu, pokud ji budete potřebovat. Doporučujeme internetový obchod RodinneBaleni.cz, kde si 3D povlečení v akci zcela jistě vyberete.

Reklama

Načítám