Hlavní obsah

Silvestrovská party: Pravidla flirtu

Foto: shutterstock.com

Hezkým úsměvem určitě zapůsobíteFoto: shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Silvestr se blíží a s ním jeden z nejžhavějších mejdanů roku! A na něm rozhodně nemusí zůstat jen u tance a popíjení alkoholu. Co takhle zkusit nějaký ten flirt? Víme a poradíme, jak snadno ulovíte krásného pana Úžasného!

Článek

Tak tedy, dámy, slavnostně se nalaďte a jdeme na věc!

Úsměv a sebevědomí

Jako první, co na vás pana Úchvatného zaujme, je charisma, osobnost, zkrátka sebevědomí. To muži kupodivu nehodnotí na základě vzdělání ani ne díky tomu, jak snadno a hbitě dokážete reagovat na všechny jejich poznámky. Sebevědomou ženu poznají podle toho, jak se dokáže ve společnosti bavit a usmívat. Zejména pohodový úsměv dokáže udělat divy.

Není ale úsměv jako úsměv. Nesmějte se hlasitě, mírně otevřená ústa s bílými zoubky a pohodový výraz ve tváři dává tušit, že slečna nebude hysterka, ale naopak, že si s ní člověk může užít i legraci.

„Pokud už s panem Úžasným mluvíte, buďte spíše veselá, ale nepřikyvujte mu na všechno, co řekne. Dobrou metodou je nekývat hlavou vůbec a na jeho námitky či jiná moudra, odpovídat vždy alespoň dvěma slovy. Nechte ho chvíli vypovídat a pak začněte diskutovat o tématu, které je blízké vám," radí psycholožka Jana Prášilová. Muži totiž milují ženy, které vědí, co chtějí. Pozor ale, aby to, co chcete, nebylo příliš naivní. Touhou po světovém míru žádného normálního chlapa neuchvátíte. To totiž dneska už říká každá druhá modelka.

Foto: shutterstock.com

Uvolněná nálada vám flirt usnadníFoto: shutterstock.com

Pozvěte ho...

Nebojte se být vy ta, která neznámého muže osloví jako první. Jak na to? Bavíte-li se dobře s přáteli, můžete si odběhnout vedle ke stolečku či k baru a zeptat se, zda je sám a nechtěl-li by se přidat k vám do party. Větou „Ahoj, nenudíš se, nechceš si přisednout?" rozhodně nic nezkazíte a ani nebudete působit neslušně.

Pokud jste ve svém oblíbeném klubu, kavárně nebo třeba v knihovně, můžete začít i větou „Ty jsi tu nový? Jak tě napadlo strávit Silvestr zrovna tady? Ještě jsem tě tady neviděla." A pak už se snadno dáte do delší diskuze.

Pokud si chcete s dotyčným zatančit, nebojte se ho podobně elegantním způsobem vyzvat. Anebo k novoročnímu přípitku. Zvláště pokud třeba znáte obsluhu v daném podniku osobně, nebude to na pana Neznámého působit nijak zvláštně.

Sveďte ho!

A nyní zbývá poslední krok - skutečně ho svést. Pokud se sám k ničemu nemá, zkuste něžné doteky a nenápadná pohlazení, letmé doteky ruky... Na to se jistě chytí. A pokud ani to nezabere, přitulte se vcelku nevinně - zahrajte unavenou (po dlouhé silvestrovské party nic neobvyklého, že?). Opřete si hlavu o jeho rameno a jako že v polospánku se k němu přitulte. Jestli není z oceli, obejme vás. Vy pokračujte polibkem, líbáním a... volejte taxi.

Tak hurá do toho a užijte si Silvestr naplno a se vším všudy!

Související témata:

Načítám