Hlavní obsah

Skvělé dárky, které doladí váš outfit

Reklama

Přemýšlíte, čím potěšit své blízké nebo udělat radost sobě? Nejoblíbenějšími dámskými doplňky jsou nepochybně kabelky a peněženky. A jen málokterá žena odolá krásnému šperku.

Článek

Nechte se inspirovat.

Bez kabelky se zkrátka neobejdete

O tom, že kabelka tvoří neodmyslitelnou součást vašeho šatníku, není třeba polemizovat. Pokud se vám však klasické kabelky už doslova přejedly, nechte se okouzlit nabídkou značky Lylee. Jakmile ji jednou vyzkoušíte, už nebudete chtít jinou. Kabelky Lylee jsou silně návykové.

Ptáte se, v čem tkví jejich kouzlo? Říká se, že v jednoduchosti je krása, u těchto kabelek to platí na 100 %. Nečekejte žádné výstřední kousky plné barev a extravagantních doplňků. Kabelky jsou ušité z hladké umělé kůže, která je na první pohled doslova k nerozeznání od pravé. Převažují jednoduché a čisté linie, zdobným doplňkem je logo značky. Lylee si potrpí na praktické barvy, jakými jsou černá, červená, šedá či bílá.

Kabelky Lylee – v jednoduchosti je krása

Praktická i elegantní peněženka

Bez nadsázky lze říci, že peněženka je stejně důležitá jako kabelka. Většinou ji tak často nestřídáte, o to větší důraz byste měly klást na její kvalitu i design. Chcete-li sladit peněženku s kabelkou, můžete opět vybrat z pestré nabídky značky Lylee. Kožené peněženky Lylee jsou elegantní, prostorné a krásně a skladné. Každý kousek zdobí název značky.

Peněženky patří mezi nejoblíbenější dárky pod stromeček nebo k narozeninám. Nová peněženka se hodí prakticky kdykoli. Potěší maminku, babičku, sestru i kamarádku. A co vy? Nepřijde vám, že vaše stávající peněženka potřebuje nutně vyměnit? S peněženkou Lylee uděláte hodně parády za rozumnou cenu.

Troli – zajímavé a originální šperky z rhodiového kovu

Šperky, které mají styl

Také vybíráte šperky podle kvality a designu? Zajímavé a originální kousky přináší značka Troli. Kterou ženu by neuchvátil pěkný blýskavý šperk? Troli má ve svém portfoliu náušnice, náhrdelníky, náramky a prsteny. A co je nejlepší, tato značka není drahá. Šperky jsou vyrobeny z rhodiového kovu, který má ty nejlepší vlastnosti a zdobeny krystaly z dílny Swarovski. Dopřejte si jedinečnou brilanci a originální šperky, které dokonale podtrhnou váš outfit.

Velkým hitem posledních let se staly náramky Wrap, které se drží jednoduchého hesla „omotej, a jdi!“. Jednoduše je omotáte kolem ruky a zacvaknete na cvoček nebo pomocí magnetu. Působí velmi žensky a elegantně, nestudí a krásně se třpytí. Pod značkou Trolise ukrývají také krásné barevné náušnice a zdobené prsteny. Radost pohledět.

Reklama

Související témata:

Načítám