Hlavní obsah

Slavné páry, na které se už málem zapomnělo

Foto: Isifa

I Renée Zellweger měla tu čest být alespoň chvíli partnerkou okouzlujícího George ClooneyhoFoto: Isifa

Reklama

Jsou to slavné hvězdy. Víte o nich skoro vše. S kým spí, s kým žijí, s kým mají děti, zda jim to doma klape, či ne. Víte, s kým chodili v hluboké minulosti? Jestli nemáte sloní paměť, budete se divit!

Článek

Dennodenně čtete o jejich životech, jste svědky jejich úspěchů i nezdarů. A těch informací je tolik, že jen málokdo si pamatuje, jak to s celebritami bylo před měsícem. Natož třeba před několika lety. Proto jsme trochu zavzpomínali a tohle jsou již dávno zapomenuté páry slavných!

Angelina před Bradem

Když se řekne Angelina Jolie (39), všichni si okamžitě vybavíte Brada Pitta (50). Dokonalý hollywoodský páreček, který svou lásku nedávno posvětil i svatbou. Jenže Brad je Angelinin třetí manžel! V roce 1996 se vdala za herce Jonnyho Lee Millera (42), ale vydrželi spolu jen dva roky. Podobné to bylo i s hercem Billym Bobem Thorntonem (59), za něj byla Angelina vdaná mezi lety 2000 a 2003.

Foto: Isifa

Brad Pitt není jediným mužem v životě Angeliny Jolie. Před ním byla totiž dvakrát vdaná! Tady je s prvním mužem, Jonnym Lee MilleremFoto: Isifa

Brad před Angelinou

I Brad Pitt (50) má samozřejmě svou milostnou historii, která rozhodně sahá dál než jen k Angelině Jolie. Možná víte, že již byl jednou ženatý (2000–2005), a to s herečkou Jennifer Aniston (45), o tom, jak těžce jejich rozvod snášela, se psalo hodně. Ale vzpomenete si ještě na to, když Brad randil s herečkou Gwyneth Paltrow (42)? Pár tvořili víc než dva roky!

Foto: Isifa

Ani Brad Pitt ale nezahálel. Nějaký čas to táhnul s herečkou Gwyneth PaltrowFoto: Isifa

Divoká Madonna

Postelí slavné zpěvačky Madonny (56) prošla řada mužů a v jejích vztazích není úplně snadné se orientovat. Ovšem vzpomenete si na dobu, kdy tvořila pár se Seanem Pennem (54)? Dokonce byli manželé! Vzali se v roce 1985 a po čtyřech letech se rozvedli. Byl to ale hodně bouřlivý vztah. Mluvilo se i o tom, že u nich docházelo k domácímu násilí, kdy si Sean vynucoval sex. Kde je pravda, ví ale jen oni dva.

Foto: Isifa

Madonna a Sean Penn. To je opravdu hluboká minulostFoto: Isifa

Modelka a princ Richard

Krásná a úspěšná modelka Cindy Crawford (48) žije spokojeným rodinným životem, je vdaná, má dvě děti a na veřejnosti se zas tak moc neobjevuje. Byly ale doby, kdy jí byly plné noviny a časopisy. Žila totiž s hercem Richardem Gerem (65), a když se za něj v roce 1991 vdala, světové magazíny je označovali za nejpřitažlivější a nejžhavější slavný pár. No, po necelých čtyřech letech se rozvedli.

Foto: Isifa

Richard Gere byl svého času spolu se Cindy Crawford velmi slavnou dvojicíFoto: Isifa

Foto: Isifa

Vzpomínáte na dobu, kdy Cindy Crawford žila s Richardem Gerem?Foto: Isifa

Bridget a její muži

O soukromém životě představitelky ztřeštěné Bridget Jonesové, herečky Renée Zellweger (45) se v poslední době zas tak nepíše, svět je spíš v šoku z toho, jak se díky plastickým operacím změnila. Ale víte, že v době, kdy Renée ještě vypadala jako Renée, chodila rok například s hercem Jimem Carreyem (52)? A že v roce 2001 chvíli tvořila pár s úchvatným Georgem Clooneyem (53)?

Foto: Isifa

Renée a George. Slušelo jim to spolu, ale nakonec to nedopadloFoto: Isifa

Okouzlující Johnny a jeho ženy

Donedávna byl charismatický herec Johnny Depp (51) spojován jen a jen s Vanessou Paradis (41). Koneckonců spolu byli 14 let a zplodili dvě děti. Vztah se ale přede dvěma lety rozpadl, proto si můžeme připomenout Johnnovy předešlé lásky. Vzpomenete si ještě na dobu, kdy čtyři roky chodil s modelkou Kate Moss (40)?

A co zajít ještě dál, když žil s herečkou Winonou Ryder (43), která mu byla hereckou partnerkou ve slavném snímku Střihoruký Edward? V jejich lásku Johnny Depp věřil natolik, že si nechal vytetovat nápis Winona forever. Po jejich rozchodu si ho nechal změnit na zvláštní Wino forever.

Foto: Isifa

Johnny Depp a Kate Moss. Pár, na který se přece jen těžko zapomínáFoto: Isifa

Modelka a sexy kouzelník

Úspěšná německá modelka Claudia Schiffer (44) se v roce 2002 provdala za filmového producenta Matthewa Vaughna (43) a od té doby žije spokojeným rodinným životem. V devadesátých letech ale chodila s nejslavnějším mágem Davidem Copperfieldem (58). Kouzelnické umění mu ale nepomohlo, po pěti letech se rozešli.

Foto: Isifa

Claudia Schiffer chodila s nejslavnějším mágem světa Davidem CopperfieldemFoto: Isifa

Tak co? Pamatovali jste si to?

Reklama

Související témata:

Načítám