Hlavní obsah

Sluneční ochrana, která zároveň zmatňuje pleť

Kombinací ochranného faktoru se speciálními regulujícími složkami pro specifické potřeby mastné a problematické pleti vznikl Eucerin Ochranný krémový gel na opalování na obličej Oil Control, který chrání pleť před UV zářením a zároveň zanechává okamžitý i dlouhotrvající matný efekt. Hodí se i jako podklad pod make-up, je bez parfemace a parabenů.

Článek

Slunce stimuluje řadu důležitých mechanismů lidského těla. Stačí malá míra UV záření pro vyvolání produkce vitaminu D, který podporuje růst kostí, reguluje hladinu vápníku a podporuje pohybový i nervový systém. Tělo má přirozené mechanismy proti UV záření, které sice fungují, ale jen po velmi krátkou dobu. Nadměrné opalování může představovat riziko spojené se stárnutím pleti, poškozením buněk a v nejhorším případě i rakovinou kůže. Proto nejvíce odkryté části těla – obličej a dekolt – potřebují celoroční, každodenní ochranu proti slunečnímu záření.

Dopřejte vaší pleti něco navíc s dermokosmetikou Eucerin!

Hledáte kombinaci UV ochrany a zlepšení vzhledu pleti v jednom? Řešení najdete v Eucerin Ochranném krémovém gelu na opalování na obličej Oil Control SPF 30 a 50+. Více informací nejen o tomto produktu, ale i o ostatních ze sluneční řady Eucerin se můžete dozvědět zde.

Sluneční ochrana, která zároveň zmatňuje pleť

U přípravku Eucerin Oil Control SPF 30/50+ ochranu pleti před slunečním zářením zajišťuje systém vysoce účinných a fotostabilních UVA a UVB filtrů a kombinace licochalconu A a kyseliny glycyrrhetinové navíc poskytuje biologickou ochranu buněk. Licochalcon A je silný přírodní antioxidant, který chrání kožní buňky před poškozením volnými radikály, zatímco kyselina glycyrrhetinová chrání DNA tím, že podporuje pleti vlastní ochranné a reparační mechanismy DNA. Speciálně vyvinutá technologie Oil Control řeší specifické potřeby mastné a problematické pleti – L-karnitin reguluje tvorbu mazu a zmatňující pigmenty vstřebávají tuky. Tím pádem zanechávají okamžitý i dlouhotrvající zmatňující efekt na pleti, a to až na 8 hodin!

Chtěli byste tento opalovací přípravek vyzkoušet zdarma? Stačí jeden správný tip a Eucerin Oil Control SPF 50+ můžete vyhrát. Soutěží se pouze jeden týden: od 5. 6. do 11. 6. 2017. Více se dozvíte zde.

Reklama

Načítám