Hlavní obsah

Šmírovala jsem na swingers party! 1

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Bez alkoholu se na swingers málokdo odvážeFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

1. díl - Hromadný sex, za který dostanete honorář? Ano, to je nová forma swingers party! Jak takový večer plný sexu vypadá?

Článek

Hromada těl, kde sem tam kouká ruka, támhle zase noha, se nazývá swingers party. Příznivci skupinového sexu si zaplatí vstup do objektu a ostatní ponechají osudu. Mohou pouze popíjet na baru, bavit se, sbírat inspiraci nebo se samozřejmě aktivně zapojit do dění. Atmosféra působí uvolněně a nenuceně. Momentálně ale do našich českých luhů a hájů přichází trochu pozměněná forma této zábavy, kdy naopak za pořízený materiál zaplatí vám. A tak jsem se jednoho pátečního večera rozhodla vyrazit prozkoumat situaci do jistého pražského klubu.

Bez smlouvy vstup zakázán

Hned při vstupu do vily jsem dostala růžové pantofle a informaci, že jdu příliš brzy, neboť nejzajímavější momenty se začínají rozbíhat až okolo dvaadvacáté hodiny. Nevadí, počkám si. Ve společenské místnosti, jakémsi obýváčku, který působil opravdu domácky, již posedával hlouček potenciálních aktérů, z nichž každý musí prvotně projít procesem papírování. Podepíše smlouvu, že souhlasí s uveřejněním veškerého natočeného materiálu, za což při odchodu dostane honorář, a podstupuje pořádající agentuře autorská práva. Zároveň je povinen na kameru sdělit důležité informace o vyloučení jakéhokoliv nátlaku a použití drog. Prostě: „Jsem tady dobrovolně, vážení, a rozhodně nejsem pod vlivem omamných látek. Zároveň přijímám veškerá rizika - byť by se jednalo o nakažení pohlavní chorobou." (Nikdo nikomu kondomy při styku nevnucuje, ale pochopitelně je jimi vila zcela zahlcená. Na žádném šuplíku nebo stolku nesmí chybět.)

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Za natočení dostanete honorářFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Nejdřív alkohol, pak zábava

Zatímco se asi tři skupinky osob mezi sebou bavily, přitočila se ke mně barmanka s dotazem, co bych ráda k pití. Míchala i mojito. (Veškerá konzumace je pro účastníky swingers zdarma včetně drobného pohoštění v podobě chlebíčků, slaných tyčinek, brambůrků a dokonce i cigaret.) Jelikož alkohol na takových akcích teče proudem, netrvá dlouho a mnoho lidí se brzy dostává do opojení a začíná odkládat své svršky. Někteří se pádí osprchovat a zahalují se do předem připravených prostěradel. Celý dům je na maximum osvícený, kameramani připraveni. Hned po tom, co se rozjíždí první scény v pokoji v prvním patře, jim přibývá práce.

Výraznou postavou se stává muž s bičíkem, který po celé vile laškovně nahání svou partnerku v černých kozačkách a kárované sukni, aby ji pak mohl ohnout přes zábradlí, roztáhnout nohy a předvést všem přihlížejícím, jak ovládá kmitání jazykem. Mezitím si jeho bičík kdosi vypůjčí, ale z pokoje hned naproti je podle zvuku jasné, že pomůcka plní svůj účel - rány se nedají přeslechnout. Kamera se přibližuje k místu k činu a sleduje, jak jistá žena bije svého milence nejen přes zadek, ale i varlata. Au, vždyť to musí bolet! Do vily přicházejí další lidé, kteří se dopředu registrovali přes internetový formulář. (Celkový počet osob se v pozdějších hodinách vyšplhal na číslo okolo padesáti jedinců, což je slušná návštěvnost.)

Jak akce pokračovala a kdo se nechal strhnout atmosférou všudypřítomného sexu, se dozvíte již zítra! Co myslíte: Přežila jsem akci ve zdraví?

Reklama

Související témata:

Načítám