Hlavní obsah

Snadný boj s nedokonalostí pleti

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Odstraňte účinně své kožní problémy s trojím účinkem Normaderm Tri-Active.

Článek

Tři z pěti žen po třicítce trápí nedokonalosti pleti – pupínky, ucpané nebo rozšířené póry... Při řešení těchto problémů ale často narážejí na to, že jejich pleť je vysušená a postrádá hydrataci. Navíc je trápí také lesknoucí se pleť. Bojovat lze s každým problémem zvlášť, ale řada Normaderm nabízí jeden přípravek na všechny!

Pro zdravější a krásnější vzhled pleti je tedy účinnější řešit kromě nedokonalostí také hydrataci a zmatnění. Novinka NORMADERM TRI-ACTIV to díky technologii HYDRA-PEELING umožňuje. Technologie HYDRA-PEELING je tvořena aktivními látkami používanými v dermatologii (kyselina salycilová + kyselina glykolová + LHA) a bojuje s nedokonalostmi pleti při zachování optimální míry hydratace. Je-li pleť dehydratovaná, dochází totiž k hromadění odumřelých buněk na jejím povrchu, což vede ke vzniku dalších nedokonalostí. Hydratace pleti během celého dne je zajištěna díky vysoké koncentraci glycerinu.

Nadměrná produkce kožního mazu zase způsobuje lesk pleti a následně může vést ke vzniku zanícených míst. NORMADERM TRI-ACTIV pleť zmatňuje díky perlitu, který vstřebá až 350x větší množství vody, než je jeho objem, a díky oxidu křemičitému, který výborně pohlcuje kožní maz.

Všechny zmíněné aktivní látky jsou spojeny ve velmi příjemné fluidní textuře, která se rychle vstřebává a je dobrým základem pod make-up. Navíc proniká do všech vrstev epidermis a napomáhá tak dlouhodobému řešení problémů s nedokonalostmi pleti.

Související témata:

Načítám