Hlavní obsah

Šokující kniha o vagině

Foto: Nakladatelství JOTA

Třeba vám tato kniha poradí...Foto: Nakladatelství JOTA

Reklama

Pokud nejste puritánky a rády si literárně zaexperimentujete, určitě sáhněte po románu Vlhká místa, která se stala knižním skandálem roku. Kontroverzní dílo  rozdělilo čtenářskou obec na dva nesmiřitelné tábory. Proč? Protože šokuje pravdivostí o nejintimnějších partiích ženského těla.

Článek

O čem jsou Vlhká místa

Po malé „nehodě" při vyholování svých intimních partií leží osmnáctiletá Helena v nemocnici na interně. Čeká na návštěvu rozvedených rodičů v naději, že by se snad u nemocničního lůžka své dcery mohli konečně usmířit. Zatím se však zabývá detailním líčením svých sexuálních postojů i praktik.

Ošetřovatele Robina nechá fotografovat ony oblasti svého těla, jež je možno zhlédnout v zrcadle pouze ve velmi krkolomné pozici. Kromě toho se věnuje své sbírce avokádových pecek, které jí poskytnou cenné služby i v sexuální oblasti.

Díky svému vtipu a pravdomluvnosti se stává hvězdou nemocnice. Hovoří o věcech, na něž by se jiní neodvážili ani pomyslet.

Veškerá tabu v této knize berou zasvé...

Vlhká místa jsou exkurzí k posledním tabuizovaným tématům současnosti. Charlotte Rocheová se ve svém románu odvážně, radikálně a provokativně bouří proti všeobecné hygienické hysterii a sterilní estetice časopisů pro ženy, proti standardizovanému pojetí ženského těla a jeho sexuality - a vypráví přitom nádherně divoký příběh dívky poživačné i zranitelné zároveň.

Ukázka z knihy

Takový avokádový jádro vypadá jak vajíčko. Na jedný straně je špičatý, na druhý kulatý. Ten tlustší konec musí vyčnívat z vody. Jednou třetinu na vzduchu, dvě třetiny jsou ve vodě. Jádro tak vydrží několik měsíců.

Ve vodě se na něm vytvoří taková plesnivá vrstva šlemu, což mě samozřejmě hodně přitahuje. Někdy si ho vytáhnu ze sklenice a zavedu si ho. Říkám mu můj biorobertek. Samozřejmě beru semena pouze z biologicky pěstovaných avokád. Ještě abych pak měla otrávený stromy!

Před zavedením se ovšem musí nutně vyndat ta párátka. Díky mýmu dobře trénovanýmu poševnímu svalstvu ho pak umím zase vystřelit jak z kanonu. Pak znovu zapíchat párátka a do vody s ním. A čekat.

Foto: Nakladatelství JOTA

Obálka knihy Vlhká místaFoto: Nakladatelství JOTA

O autorce:

Charlotte Rocheová (narozena 18. března 1978, High Wycombe) je německá moderátorka, producentka, zpěvačka, herečka a spisovatelka britského původu.

Skandální kniha?

Literární popis ,,špíny" (ne nadarmo má kniha motto ,,Hygiena není můj šálek kávy") od autorky CH. Rocheové vede všechny německé knižní žebříčky.

  • Bestseller časopisu Spiegel i německého Amazonu
  • Doposud v Německu prodáno kolem milionu výtisků
  • Přední nakladatelské domy ve Velké Británii bojují o koupi práv na skandální erotický román

Charlotte Rocheová: Vlhká místa Formát 140x210 mm, 192 stran, 228 Kč Vydalo Nakladatelství JOTA

Reklama

Související témata:

Načítám