Hlavní obsah

Soutěžte o lístky na Deep Purple

Foto: ConPro

Slavná skupina Deep Purple vystoupí v LiberciFoto: ConPro

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mistrovství světa v klasickém lyžování v Liberci už začíná klepat na dveře. K tak velké sportovní akci neodmyslitelně patří i velkolepý zahajovací ceremoniál. Během slavnostního večera vystoupí i legendární skupina Deep Purple. Zúčastněte se naší soutěže a vyhrajte lístky na celý zahajovací ceremoniál!

Článek

Už 18. února Libercem otřese gigantická show podobná zahájení olympijských her. Začíná totiž FIS Mistrovství světa v klasickém lyžování, které pod vedením Kateřiny Neumannové potrvá až do 1. března.

Ceremoniál vypukne ve 20.00 v Tipsport areně v Liberci a nese příznačný název Bílá noc. Součástí večera bude totiž i moderní leaserová show. Hned po slavnostním zahájení vtrhne na pódium slavná anglická rocková skupina Deep Purple. Ta byla založena už v roce 1968 a proslavila se klasickými rockovými až hardrockovými kousky. Mezi jejich nejslavnější hity patří např. Smoke on the Water, Black Night nebo Perfect Strangers. V současnosti kapela hraje ve složení Ian Gilan (zpěv), Steve Morse (kytara), Don Airey (klávesy), Roger Glover (baskytara), Ian Paice (bicí).

Vzhledem k tomu, že je o lístky na zahajovací ceremoniál neuvěřitelný zájem, připravili jsme pro vás jako dárek soutěž o šest lístků, jež rozdělíme mezi tři výherce, kteří správně zodpoví soutěžní otázku.

To, že šampionát není jen o lyžování, ale také o střetávání národů a kultur, dokazují i tzv. tematické večery. Návštěvníci se tak budou moci seznámit např. s kulturou Norska, Itálie nebo Slovenska. Během slovenského večera vystoupí i legendární skupina Elán (pátek 20. února).

Neváhejte ani minutu a naplánujte si výlet do Liberce. Kdy jindy se vám naskytne příležitost zúčastnit se tak velké akce právě u nás, v České republice.

Související témata:

Načítám