Hlavní obsah

Splňte si sny. Stačí si o ně říct!

Foto: Thinkstock

Splnění snů pomůže, když si je namalujeteFoto: Thinkstock

Reklama

Podle naší čtenářky se sny vždy splní, jen je třeba si o ně správně říct. Umíte to? Od příštího týdne startuje nové Téma týdne Mám šílenou snachu! Máte k tomu co říct? Napište nám na info@prozeny.cz a vyhrajte 500 korun.

Článek

Když jsem byla malá, postřehla jsem zajímavou věc. Že naše přání se dříve či později stejně plní. Většinu věcí, po kterých jsem toužila, jsem dostala, navzdory ne moc dobré finanční situaci naší rodiny. Většinou to byla skromná přání, ale vždy se splnila. Zajímavá příhoda na toto téma se odehrála, když mi bylo dvanáct let.

Jeli jsme s rodiči na dovolenou a já v té době strašně toužila po kočce. Večer na pokoji jsem si jednu namalovala do bloku. Byla černá s bílou náprsenkou a bílými prsty na všech čtyřech tlapkách a byl to kocourek. Druhý den jsme šli vesnicí do lesa na borůvky a na zpáteční cestě na mě začala ze křoví mňoukat nějaká kočka.

Hlasový projev jsem ze srandy opětovala a číča se mi omotala kolem nohou. Došla s námi až k ubytovacímu středisku, tam jsem jí dala kus salámu, a tak s námi zůstala až do dne odjezdu (kdy jsem se ji snažila propašovat v jakési krabici do auta, ale můj záměr byl odhalen). To, že toužím po kočce a ona se objeví, ještě není nic tak zázračného, zvláštní mi to přišlo až ve chvíli, kdy jsem si uvědomila, že ta kočka je černá s bílou náprsenkou a bílými prsty na všech čtyřech tlapkách. Nejprve jsme jí říkali Micka, ale posléze se ukázalo, že je to kocour. V pozdějších letech jsem se dostala ke knihám jako Tajemství nebo Objednávky z vesmíru a teď už chápu, že to nebyla náhoda, že se tyto věci dnes a denně dějí. Můžeme si do života stáhnout cokoliv, po čem toužíme, ale musíme správně formulovat „objednávku". Nejlépe je představovat si danou věc nebo ji namalovat.

Zažila jsem jednou i to, že jsem strašně moc po něčem toužila, do detailu jsem si představovala průběh situace, radost a štěstí s tou situací spojené celý večer a půl následujícího dne a odpoledne toho dne se mi tato představa vyplnila do puntíku. Nejkrásnější na tom všem je, že tohle je jen malý střípeček z neskutečných možností, které máme. Stačí odhodit naše milované: „Tomu nevěřím, to je blbost" a otevřít se těmto možnostem a ovlivnit vědomě celý náš život. Není to skvělé?

Nedávno jsme si vzali jako téma šílené tchyně. Teď máte možnost vrátit odvetu svým snachám. Nové Téma týdne je Mám šílenou snachu. Pište nám na info@prozeny.cz a vyhrajte 500 korun.

Reklama

Načítám