Hlavní obsah

Nechci podvádět, ale milence neodmítnu!

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Láska ze střední školy je mým osudemFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Můj příběh začal na střední škole. První den a ten úžasnej blonďáček s roztomilým úsměvem si sedl do první lavice. Aspoň neviděl, jak se na něj pořád dívám. Jsem ale stydlivka, proto jsem mu ani nic neřekla, navíc ani nenaznačila.

Článek

Takovéto jednostranné zamilování trvalo tři roky. Pak jsem si našla perfektního kluka a snažila se na blonďáčka zapomenout. Povedlo se, ale jen na chvíli. Jednou, měli jsme zrovna praxi a už ani nevím proč, nás mistrové pustily domů. A tak jsme zapadli do prvního baru. Postupně lidi odpadávali, až jsme tam zůstali jen tři.

Na první sex s NÍM nezapomenu

Já, ON a ještě jedna spolužačka. Po nějaké době prohlásila, že už má dost a že jede domů. My tam zůstali. Ani nevím, jak se to stalo, začali jsme se líbat a on že pojedeme k němu.

Celou cestu jsme se líbali, objímali a hladili, bylo to nádherný. A pak jsme se ocitli u něho doma. Na první sex s ním nikdy nezapomenu, bylo to tak krásný, něžný a dlouhý... Myslela jsem si, že se hned klukům pochlubí, neudělal to do dneška, a to už je to skoro devět let.

Náš maturitní ples byl také ohromný. Pořád jsme se objímali a pusinkovali, byl to náš ples, nikomu to nebylo divné, dokonce ani ne mému příteli, který tam byl se mnou. Chtěla jsem být pořád v jeho blízkosti. Tam jsme se domluvili, že zkusíme po škole udržovat kontakt. Jenže by mě nenapadlo, že „udržovat kontakt" myslel, jako že se občas pomilujeme.

Nechtěla jsem dál podvádět

Pár měsíců jsem si takhle občas odskočila od svého partnera, ale pak se stalo něco neuvěřitelného. Chtěla jsem to ukončit. Proč mám podvádět kluka, kterého miluju, s klukem, který chce se mnou jen spát?! Přestala jsem odpovídat na SMS a začala tajně nový život.

Nedávno jsme měli slučák a ON přišel. Hrozně jsem se rozklepala, bála jsem se toho, že to nezvládnu, že podlehnu jeho krásným očím. Vypadalo to ale, že to bude v pohodě, ale lidi okolo mě se začali přehazovat, až nakonec ON seděl vedle mě. Otočila jsem se k němu jakoby zády a bavila se s kamarádkou. Ale najednou jsem zahlídla jeho ruku na koleni, pak mě začal hladit.

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Chci být pořád v jeho blízkostiFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Pak se to zase zvrtlo!

Vymklo se mi to. Skončili jsme večer nádherným sexem. Znovu jsem v tom zase až po uši. Onehdá jsem mu napsala, jestli bychom se nemohli vidět, že mám nějakou depku, a on mi napsal, že nemůže a že se ozve, až bude mít čas. Klasika, když on potřebuje, ozve se, ale když já, tak to mám smůlu. Samozřejmě že i on má svoji přítelkyni, ale já bych ho chtěla mít taky chvíli pro sebe.

Nechci příteli ubližovat, ale...

Se svým přítelem jsem už skoro osm let a tohle zažívám podruhé. Nechci mu ubližovat, ale ON je pro mě tou první láskou a já o něj nechci přijít.

Pořád doufám, že se brzy zase uvidíme, nemáme totiž pravidelné schůzky, naposledy jsme se viděli někdy před měsícem. Vstávala jsem do práce a našla od něho SMS, že zavřel (dělá v baru) a nechce se mu domů, že bych mohla být s ním. A za hodinku už jsme byli spolu, krásně jsme se pomilovali a pak si povídali a už jsem musela do práce. Pořád na to ráno musím myslet, bylo to snad nejkrásnější ráno, které jsem kdy s kým zažila.

Milenky, ničeho nelitujte!

Vy ostatní, které jste se jednou milenkami staly, nelitujte ani jedné chvilky, kterou jste s ním prožily, je totiž možné, že ani on nebude nikdy litovat těchto okamžiků. A to je přece krásné. Slyšet, že jste pro někoho jednička, i když možná na druhém místě, ale nikdo nás neomezuje, a to pro také hodně znamená.

Reklama

Načítám