Hlavní obsah

Striptérka na malém městě? Nikdy!

Foto: Shutterstock

Striptýz beru spíš jako tanec než svlékáníFoto: Shutterstock

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Živit se tělem a přitom bydlet na malém městě není zrovna procházka růžovým sadem. Své o tom ví čtenářka Jarka, která se rozhodla vyprávět nám svůj  příběh. Máte podobnou zkušenost? Vyděláváte si tělem a berete to jako běžnou práci? Pojďte nám o tom napsat na info@prozeny.cz a vyhrajte 500 korun.

Článek

Jsem bývalá striptérka a bydlím se svými dětmi v malém městě. Proto tady lidé ze mě udělali lehkou dívku. Zvykla jsem si na to, nikdo nám na chleba nepřidal, když jsme neměli co do úst. Teď mám agenturu s tanečnicemi. A můj starší syn, když vidí fotografie z práce, tak říká, že je pyšný a že má krásnou maminku.

Začala jsem chodit se svým kamarádem, se kterým jsme se znali asi 14 let. Je to i kamarád mého bratra. A tak jsme si párkrát vyšli společně i s kamarádkou na diskotéku, ale často to dopadlo katastrofálně. Žárlivé scény a pak z něho vylezlo, že mu známý řekl, že si našel kur...

Hádáme se, nakonec vždycky odjede opilý domů. Někdy si říkám, že jsem to snad zavinila já, i když mě všichni přesvědčují, že jsem nic špatného neprovedla, když jsem dělala striptérku. Od něho ale pořád poslouchám zákazy a příkazy, že nesmím říkat, co jsem dělala za práci, a že mám striptérky, na to je už úplně alergický.

Chodí do práce, a jak tvrdí, pak dělá na baráčku. Všichni okolo se smějí, že stejně tam nic neudělá. A s námi skoro vůbec není. Když tam za ním přijedeme, tak mu tam uklidím a vyperu. Ačkoli nic nekupuje, přesto nestíhá platit složenky a není mu hloupé mi říct o peníze, ale za mou agenturu se stydí.

Už jsme o tom všem mluvili, ale myslím, že je to zbytečné. Přemýšlí úplně jinak. Po jiných holkách kouká jak šílený a nedej bože, když se chlapi podívají na mě. Což on opravdu nepřehlédne a nesnese. Vím, že takhle už to dál nejde. Snesla bych mu modré z nebe, jak se říká, ale blázna už ze sebe dělat nenechám. Tak mi držte prosím palce, ať zase nešlápnu vedle.

Máte podobné starosti? Vyděláváte si tělem, ale partner to nese těžce? Nebo s tím nemáte žádné problémy? Jak se díváte na striptérky, tanečnice a lehké dívky? O tom všem nám pojďte napsat na info@prozeny.cz a vyhrát 500 korun.

Související témata:

Načítám