Hlavní obsah

Stydím se! Zničí mi to manželství?

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Po porodu se stydímFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Reaguji na nedávno publikovaný článek o zábranách v sexu. Jsem Hanka a je mi 29 let. Já osobně si myslím, že zábrany před svým partnerem mám. Mám dvě děti a můj mladší syn má 10 měsíců, takže takové ty poporodní věci.

Článek

Mám strie na břiše, chtěla bych si je nechat odstranit, ale manžel říká, že mu to nevadí. Nemám pocit, že by to dělal kvůli pocitům, jestli se mu to líbí nebo ne, ale myslím si, že to říká kvůli penězům, zkrátka nechce do mě investovat. A taky kvůli tomu, že jsem docela atraktivní a mladá, abych mu neutekla, ale já ho uklidňuji tím, že stejnak bych se nikomu nelíbila.

Začala jsem se stydět

Prsa mám mírně povislá, to by se dalo překlenout, ale to bříško. V létě kvůli tomu nepůjdu ani k vodě, jen aby na mě nekoukalo okolí. Musím si pořídit i plavky vcelku. Partner, tedy už můj nynější manžel, se mnou začal málo spát, a když už k tomu dojde, tak se stydím a nedokážu se natolik uvolnit, aby mě mohl uspokojit.

Jsem z toho strašně nešťastná a myslím si, že tím trpí určitě polovina populace našich žen. A taky mám strach, že naše manželství tímto povede do záhuby.

Reklama

Související témata:

Načítám