Hlavní obsah

Stylová babička: Leu (47) jsme oblékli do letní módy!

Foto: Jakub Jurdič

Sedmačtyřicetiletá Lea rozšířila řady našich modelek – čtenářekFoto: Jakub Jurdič

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

I nadále se poctivě probíráme vašimi e-maily a vybíráme modelky z řad vás, čtenářek. Naše oblíbené motto už znáte – styl není otázkou věku! Dnešní módu si můžete prohlédnout na sedmačtyřicetileté Lee.

Článek

Trojnásobná maminka a čerstvě už i babička pracuje jako speciální pedagog. Dětmi se obklopuje i ve volném čase, kdy s nimi pravidelně cvičí zumbu. I díky ní si stále udržuje bezproblémovou postavu, která k módním experimentům vybízí. Podívejte se, co všechno si Lea pod dohledem stylistky Šárky vyzkoušela.

Osmělte se!

Kalhoty s potiskem patří mezi kusy, po kterých pokukuje většina žen. U obdivování zpovzdálí to ale často i končí. Náš první tip je proto jasný – nebojte se vyzkoušet oblečení, na které jste si do této chvíle netroufaly. Když si vyberete kalhoty s podkladem univerzální bílé barvy, můžete k nim přiřadit nejrůznější jednobarevné topy. V šatníku se neztratí ani bílé sako, které se počítá mezi nadčasovou módní výbavu.

Foto: Jakub Jurdič

Na foto: kalhoty (Marks & Spencer, 1499 Kč), top (Topshop, 599 Kč), sako (Lindex, 1499 Kč), boty (Office Shoes, 2150 Kč), náramky (Lindex, 179 Kč), prsteny (Promod, 399 Kč/set)Foto: Jakub Jurdič

Foto: archiv firem

Bílé sako by nemělo chybět v žádném šatníkuFoto: archiv firem

Oprašte džínovou košili

… a zkuste s ní naložit jinak, než jste zvyklé. Chybu rozhodně neuděláte, když ji zastrčíte do sukně. Stylistka Šárka zkombinovala bledě modrou košili s perforovanou, sněhově bílou sukní a komplet dotáhla botami a kabelkou v hnědé kůži.

Foto: Jakub Jurdič

Na foto: košile (Tally Weijl, 399 Kč), sukně (Marks & Spencer, 1599 Kč), kožené boty (Promod, 1699 Kč), kožená kabelka (Lindex, 1999 Kč), náhrdelník (Promod, 499 Kč)Foto: Jakub Jurdič

Foto: archiv firem

Džínovou košili noste zastrčenou do sukněFoto: archiv firem

Když kalhoty, tak vzdušné

Kalhoty z lehkého materiálu vám přijdou v létě vhod, stejně jako barevný jednoduchý top. Duo stylistka doplnila sandálky na podpatku, pokud jste ochotné vzdát se těch pár centimetrů navíc, klidně obujte i ty rovné.

Foto: Jakub Jurdič

Na foto: kalhoty (Tally Weijl, 699 Kč), top (Marks & Spencer, 599 Kč), boty (Topshop, 1999 Kč), psaníčko (Tally Weijl, 529 Kč), náramky (Promod, 299 Kč/set)Foto: Jakub Jurdič

Univerzální šaty

Výhodou módních košilových šatů je fakt, že jdou velmi snadno obměňovat. Nosit je můžete jen tak s plochými sandálky, příště je zase přepásejte a vklouzněte do podpatků. Světlé variantě budou navíc slušet doplňky všeho druhu.

Foto: Jakub Jurdič

Na foto: šaty (Marks & Spencer, 999 Kč), pásek (Promod, 399 Kč), boty (Office Shoes, 3390 Kč), náušnice (Lindex, 129 Kč), kabelka (Tally Weijl, 699 Kč), náramky (Lindex, 199 Kč/set)Foto: Jakub Jurdič

Osvěžte své oblíbence vestou

Vesty patří mezi trendy, které se nevyplatí ignorovat. Nosit se dají na různé způsoby a snadno je zakomponujete do vašeho šatníku. Vesta dobře doplní i ležérní komplet. Tip stylistky Šárky? Vyzkoušejte spojení bílých kalhot, barevného topu a vojensky zelené vesty. Tu navíc využijete i na podzim.

Foto: Jakub Jurdič

Na foto: kalhoty (Lindex, 899 Kč), top (Topshop, 599 Kč), vesta (Topshop, 1799 Kč), boty (Office Shoes, 829 Kč), náhrdelník (Lindex, 499 Kč)Foto: Jakub Jurdič

Chcete se i vy stát hvězdou našich módních článků a vyzkoušet si roli modelky? Máte možnost – bez ohledu na svůj věk! Své aktuální fotografie včetně telefonního čísla posílejte na e-mail jana@prozeny.cz!

Načítám