Hlavní obsah

Svačte stylově: Z trendy tašek

Foto: Thinkstock

Dopřejte své svačině stylový obalFoto: Thinkstock

Reklama

Nosíte si jídlo do práce v obyčejných krabičkách, ubrouscích a igelitových sáčcích? A nemyslíte, že je to tak trochu nuda? Podívejte se s námi na designové taštičky, boxy či kapsy a dopřejte si svoji „chvilku pro sebe" ve velkém stylu.

Článek

Oběd v neoprenu

Ať už si po večerech vaříte, nebo si jen berete do práce sýry, jogurty a pečivo, určitě i vy řešíte, kam svačinku umístit. Do kabelky se nevejde (a poté, co vám tam vytekl dresink do salátu, už se o to ani nepokoušíte) a igelitka není zrovna estetickou záležitostí.

Skvělým řešením jsou designové termotašky, do kterých naskládáte všechno, co potřebujete, a potraviny vám navíc vydrží až pět hodin bez výraznějších teplotních změn! Právě proto je využijete i v případě, že v práci nemáte mikrovlnku. Ráno doma porci ohřejete a přenesete v uzavřené termotašce. V poledne tak budete mít jídlo pořád teplé. Zajímá vás, z čeho tašky jsou? Z neoprenu. Pokud by se vám v nich rozlila nějaká tekutina, neměla by vytéct ven. Taška je navíc nenáročná na údržbu – dá se jednoduše hodit do pračky. Vyrábí je newyorská značka Built (objednat si je můžete například na www.lunchbox.cz nebo designbag.cz), v současné době jsou v prodeji také produkty s potiskem, navrženým designérem Alexandrem Girardem.

Stylové pití

Máte problém s dodržováním pitnému režimu? S nádhernými lahvemi švýcarské značky Sigg na něj nezapomenete. Vyberete si nejen vy, ale i váš partner a děti. Seženete je v síti Potten, Home Artu, někde i v Tesku (seznam prodejen najdete na www.sigg.cz/cs/prodejci).

A pokud máte strach, že vám nápoj v letošních pařácích po cestě do práce zteplá, mýlíte se. Tedy pokud si vyberete některou z těchto termotašek na lahve. Hodit se vám budou k udržení teplých i studených nápojů ať už v práci, nebo na výletě. Chystáte-li se na piknik o více lidech, seženete i variantu na dvě a dokonce i šest lahví. „Botttle Tote“ najdete v nabídce značky Built.

Foto: Built

Speciální řadu navrhl proslulý designér Alexander GirardFoto: Built

Svačinové boxy a sendvičové kapsy

Igelitové sáčky nejsou jen nudné, ale především neekologické. Jen si představte, že by je každá z nás používala denně. V dnešní době je k dostání spousta krásných krabiček, ze kterých je radost jíst. Na takové už jste také určitě narazila, ale znáte „sendvičovou kapsu“? Uzavíratelná kapsa, která je voděodolná, vám skvěle nahradí ubrousky. Kromě sendviče do ní můžete dát i ovoce, zeleninu nebo cokoli dalšího. Zapnete na suchý zip a je to! Kapsy se prodávají ve všech možných provedeních, třeba od značky Snack Taxi (seženete je na www.lunchbox.cz).

Potěšte i děti

Nechtějí vaše děti svačit? V obchodech i na internetu najdete plno krásných taštiček, lahví nebo krabiček s oblíbenými motivy. A nepotěšíte tím jen ty nejmenší. Se stylovou svačinou určitě zaskórujete i u vašich teenagerů.

Tak co, stále si ještě myslíte, že svačina patří jen do igelitových sáčků?

Reklama

Související témata:

Načítám