Hlavní obsah

Summer calling: jak se zbavit chloupků?

Foto: Philips.cz

Super, ještě pořád nerostou, a to jsem chloupky neřešila už sedm týdnů!Foto: Philips.cz

Že jste ještě neobjevila svůj ideální způsob odstraňování chloupků? Pak čtěte rozhodně dál.

Článek

Potřebujete metodu, která vám zajistí hladké nohy na celé dlouhé týdny? Nebo je pro vás důležitější, aby to nebolelo? A co na to vaše pokožka? Jarní slunce opět načalo téma depilace, takže možná oceníte výčet možností, které v tomhle ohledu máte – včetně jejich výhod a nevýhod.

Jako břitva

Máte čas věnovat chloupkům dvakrát až třikrát týdně zhruba deset dvanáct minut? Je vaše pokožka dostatečně odolná, aby po přejetí žiletkou nevyrazila do protiútoku v podobě pupínků a zarůstajících chloupků? A občasné pořezání také ustojí? Pak klidně zůstaňte u klasiky, tedy dámského holicího strojku. Holení nebolí, tedy pokud se zrovna neříznete. Nevýhodou ale je, že vás chloupků zbaví jen na hodně krátkou dobu. A pozor, vyjde vás celkem draho: když sečtete cenu holicího strojku včetně náhradních břitů a gelu na holení, dostanete se na zhruba 1400 Kč ročně.

Foto: Philips.cz

Od té doby, co si nemusím holit nohy, mám spoustu volného časuFoto: Philips.cz

Všechno ven!

Je pro vás představa holení několikrát do týdne nemyslitelná? A jste kvůli dlouhotrvající hebkosti ochotná vydržet – eufemisticky řečeno – jistou nepohodu, zatímco vám po noze a dalších částech těla putuje epilátor? A opět, není vaše pokožka příliš citlivá a neodmění vás po ošetření pupínky? Pak je pro vás epilátor tím správným řešením. Ideálně takový, který chloupky odstraní rychle a při celé proceduře pokožku alespoň trochu zklidňuje.

Foto: Philips.cz

S Lumea zabere ošetření obou podpaží pouhé 2,5 minuty, obě lýtka zvládnete za 8,5 minutyFoto: Philips.cz

Něžná je moc

Hledáte metodu, která vás zbaví chloupků na dlouhé týdny? A která vůbec nebolí ani nedráždí pokožku? Stejné přání měly i více než tři miliony žen v celé Evropě, které posléze objevily domácí IPL ošetření v podobě Philips Lumea. Tahle metoda má všech „pět P“: je bezbolestná, bezpečná i díky spolupráci s renomovanými dermatology, nezabere moc času a po úvodních čtyřech kolech ve dvoutýdenním intervalu vám pokožka vydrží krásně hebká až osm týdnů. A nezaskočí vás ani zarůstající chloupky.

Foto: Philips.cz

Lumea nabízí čtyři speciální nástavce, se kterými ošetříte požadované partie rychleji a pohodlnějiFoto: Philips.cz

Co je Lumea?

Celé ošetření je jednoduché: před prvním použitím ještě chloupky oholíte. Potom podle senzoru SmartSkin nastavíte správnou intenzitu a přiložíte přístroj Lumea k pokožce. Pak už jen zmáčknete tlačítko, přejíždíte po požadované partii a vysíláte ke kořínkům chloupků intenzivní pulsní světlo (IPL), které kořínky uspí, způsobí jejich vypadnutí a zpomalí jejich růst. Pokud máte tmavě blond, hnědé nebo černé chloupky v kombinaci se světlou až tmavě hnědou pokožkou, je pro vás Lumea ideální. Nyní ji navíc můžete nezávazně otestovat – Philips nabízí 90denní garanci vrácení peněz. Více zjistíte na http://www.philips.cz/lumea nebo na videu.

Foto: Philips.cz

Pomocí senzoru SmartSkin nastavíte správnou intenzitu ošetření a pak už jen přejíždíte po pokožceFoto: Philips.cz

Reklama

Načítám