Hlavní obsah

Super léto s pohádkovou klasikou

Foto: DisneyDVD

Šípková Růženka děti stále bavíFoto: DisneyDVD

Reklama

Všichni dobře víme, že jsou pohádky, které nestárnou. A existují také příběhy, na které se můžete dívat pořád dokola, aniž by vás začaly otravovat či iritovat. Spolu s internetovým obchodem DisneyDVD jsme pro vaše malé caparty připravili soutěž o pohádky, které děti milují už celá desetiletí!

Článek

Polibek, který všechno změní

Pohádková klasika stará již 50 let! To je nezapomenutelná Šípková Růženka, kterou svým dětem můžete doma pustit na DVD, jež navíc vychází nově v platinové dvoudiskové edici. Kromě toho, že je digitálně ošetřený zvuk i renovovaný obraz, si vaše malé princezny na bonusovém DVD mohou důkladně prohlédnout zámek spící krásky, zhlédnout krátký film o princeznách nebo si zahrát několik her, které zvládnou i ty nejmenší děti.

Příběh krásné Růženky, která kvůli prokletí zlé sudičky upadne okamžikem svých šestnáctých narozenin do hlubokého spánku, si získal srdce snad každého mladého diváka. A jelikož správná pohádka má končit dobře, tak se i v Šípkové Růžence objeví chrabrý princ, který celé spící království probudí. (DVD je v českém a anglickém znění, pohádka trvá 75 minut)

Foto: Disney DVD

Navštivte Petra Pana v Zemi-NezemiFoto: Disney DVD

Pohádková Země-Nezemě

Léto s pohádkou se nemůže obejít ani bez legendárního příběhu Petra Pana. Znáte tu cestu do Země-Nezemě? Ne? To musíte přece v noci letět k té druhé hvězdě zprava a pak rovně, dokud nepřijde ráno. Tam, v zemi fantazie, kde děti nikdy nevyrostou, můžete potkat i Petra Pana!

Petr Pan občas hledá svůj neposlušný ztracený stín, a tak se jednou stane, že vletí do dětského pokoje, kde spí malá dívka Wendy a její bratři Michal a Honza. Petr spolu s vílou Zvoněnkou naučí děti létat a společně se vydají za dobrodružstvím do Země-Nezemě. Tam je na ně ale už připraven zlý kapitán Hook… DVD Petr Pan vychází ve zvukově i obrazově čisté, technicky vyladěné verzi. Celovečerní film Petr Pan od Walta Disneye vstoupil do kin už v roce 1953!

V naší soutěži můžete vyhrát 4x 2diskovou platinovou edici pohádky Šípková Růženka, 4x legendární příběh Petra Pana nebo také 2 DVD s jeho pokračováním Petr Pan – Návrat do Země-Nezemě. O DVD soutěžte ZDE!

Reklama

Související témata:

Načítám