Hlavní obsah

Super líčení pro letní dny

Foto: Thinkstock

Můžete být nalíčená i na plážiFoto: Thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chystáte se na dovolenou? Potom uvažujete o tom, které šminky si přibalit do kufru. I když si u vody vystačíte s naprostým minimem, na dlouhé letní večery je třeba se vyzbrojit a patřičně zazářit. Zrovna doby dovolených svádí vyzkoušet nové. Máme pro vás pár tipů na dekorativní kosmetiku.

Článek

Voděodolná řasenka se v létě hodí

Jestli patříte k těm, co bez nalíčených řas nevyjdou mezi lidi, určitě vás zaujme novinka od Lancôme voděodolná řasenka Hypnôse Drama Waterproof. S ní budete mít oči výrazně nalíčené a navíc voda nebude mít šanci vytvořit nechtěnou šmouhu. Příjemné je, že se dá vrstvit, takže na večer můžete objem přizpůsobit aktuální situaci.

Naše rada: I když se voděodolná řasenka hůř odstraňuje, nezapomeňte se na noc odlíčit, jemně bez zbytečného tlaku a nanést výživný oční krém, aby si i oční okolí užilo regenerace.

Nahraďte rtěnku výživným leskem

V létě, kdy mají rty tendenci vysychat, určitě oceníte lehké cestovní provedení hydratačního lesku na rty Juicy Tubes s bambuckým máslem. Z pestré palety odstínu lesků na rty si určitě vyberete ten svůj. Navíc jsou na přírodní bázi – medu a bambuckého másla. Lesk nejen rty vyživí a ochrání, ale získají lesk, plnost a smyslnost.

Naše rada: V létě rty nejen ve dne, ale i na noc zvláčňujte balzámy.

Foto: Lancôme

Hydratační lesk vaše rty zkrášlí i ochráníFoto: Lancôme

Místo make-upu bronzující pudr

S prvním opálením se lehce obejdete bez make-upu, ale pudry k létu patří, protože potem lesknoucí pokožku matují. Vhod vám přijde rozjasňující bronzující paletka Tropiques minerále, která je složená ze tří na sebe barevně navazujících odstínů, které se vzájemně dobře mísí. Obličej získá zdravý jas, přirozenost, opálený vzhled a to i v případě, že jste svou tvář sluníčku nevystavila.

Náš tip: Naneste růžový odstín na lícní kosti jako tvářenku, meruňkový odstín podél oblouku obočí pro rozjasnění pohledu a na křivku nad ústy, vytvoříte tak opticky plnější smyslnější rty. Odstín slunečního bronzu naneste do výstřihu, pokožka bude nejen hebká a zářit, ale díky třpytivým mikročásticím vymizí případné vrásky dekoltu. Tímto odstínem „bronze soleil“ získáte zlatavý vzhled opálení všude tam, kde budete potřebovat.

Foto: L´OréalTři barvy v harmonii pro vaše oči

Paletka stínů pro každou barvu očí

Nově jsou na trhu oční stíny Quad Pro (L´Oréal) v barevné trojkombinaci pro každou barvu očí. Krabička má tvar víčka, stačí se nechat vést připravenou barevnou harmonií. Nejtmavší odstín naneste k hraně řas, střední tón naneste na víčko a nejsvětlejší barvu na oblouk nad okem, a do vnitřního koutku oka pro jeho projasnění.

Náš tip pro nalíčení očí:

  • „ Západ slunce“: po celém víčku rozetřete zlatohnědý odstín a pod spodním víčkem a ve vnitřním koutku oka naneste a rozetřete odstín svěží korálové.
  • „Kouřový měsíční nádech“: kolem očí, počínaje u řas, naneste břidlicově šedý odstín s kovovým odleskem, poté jej rozetřete. Pro zintenzivnění pohledu použijte odstín námořnické modři a vykreslete jím oční linku.

A co vy, jak moc se líčíte na dovolené?

Reklama

Související témata:

Načítám