Hlavní obsah

Světem hýbe sex!

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Víte o sexu všechno?Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Sex, vášeň a orgasmy jsou palivem v motoru, tak jej nenechávejte vyschnout (jogínská moudrost)!

Článek

Časopis Žena +

Má složení potravy opravdu vliv na potenci? Chtějí muži opravdu sex víc než ženy? Je délka nosu skutečně přímo úměrná délce penisu? Kolik sexuálních partnerů se dá za den stihnout?

Tím i spoustou dalších informací na lechtivé téma pak můžete šokovat, pobavit nebo překvapit vašeho partnera. Uvidíte, co se pak bude dít.

1. Mají neobřezaní muži lepší sex?

NEMAJÍ: Vědci zkoumali muže, kteří podstoupili obřízku jako dospělí, a zjistili, že erekci, ejakulaci či celkové uspokojení prožívají v úplně stejné intenzitě jako muži neobřezaní.

2. Některé ženy mohou dosáhnout orgasmu jen drážděním bradavek

ANO: I když je to zvláštní, studie prokázaly, že horní část prsou je natolik citlivá, že jejím drážděním může mít žena orgasmus. Vyzkoušejte to! Jestliže ale kýženého vrcholu nedosáhnete, nebuďte smutné a partnerovu aktivitu posuňte o kousek níž.

3. Průměrný penis v erekci měří 20 centimetrů

NE TAK ÚPLNĚ: V nedávné studii si 63 % mužů stěžovalo, že má menší vybavení, než by si přálo, ale přitom ve skutečnosti téměř žádný nebyl pod normál. Běžná délka penisu v erekci se pohybuje mezi 14 a 34 centimetry. Ale ten rozdíl 20 centimetrů přece jen není zanedbatelný!!

4. Čerstvé ústřice působí jako afrodiziakum

NE: Neexistuje jediný vědecký důkaz, že ústřice zvyšují libido. Jestli na sobě něco takového pozorujete, je to způsobeno pouze placebo efektem. Vsugerujte si ale raději například krabí prsty, vyjde to levněji a seženete je v každém supermarketu.

Foto: samphoto.cz/jiunlimitedGesto, které mají muži rádi5. Mužský ejakulát je nízkokalorický

NENÍ: Semeno se skládá z fruktózy a enzymů. To vysvětluje, proč nikdy nezhubnete při orálním sexu.

6. Pokud se muž vyhne brokolici, kedlubnám a květáku, bude mít chutnější ejakulát

JE TO TAK: Ejakulát je přirozeně hořký, pojídání brokolice a podobné zeleniny nebo třeba pití kávy jeho hořkost ještě zvyšuje. Chuť naopak zlepšuje banán nebo červené víno.

7. Muži myslí na sex každých sedm sekund

NE: Jen 23 % mužů přiznává, že má tak časté sexuální fantazie. Ach, jaké neštěstí mít doma někoho, kdo na něj myslí jen jednou za 10 sekund.

Reklama

Načítám