Hlavní obsah

Svůdná i na sjezdovce

Foto: USA PRO

Bílá a kožešina - i na horách buďte trendyFoto: USA PRO

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Milovnice bílých sportů, je nejvyšší čas probrat uskladněné oblečení na lyže či snowboard, abyste měly dostatek času na doplnění garderoby. Přinášíme pro vás nejžhavější tipy pro letošní lyžařskou sezonu.

Článek

Je pravda, že zimní sportovní oblečení není nutné obměňovat každým rokem, asi by to neunesla ani vaše peněženka, ale pozvolná výměna kousků za nové a modernější může probíhat několik sezon za sebou. Nechte se inspirovat hity té letošní - lyžařské - a buďte věrná svému stylu i na horách!

Funkční neznamená neestetické

Sportovní oblečení už dávno nemusí být jen stroze technické a funkční. Jeho současní výrobci dokáží velmi rafinovaným způsobem kombinovat funkčnost s elegantním designem. Střihy oblečení jsou ryze ženské, zvýrazňují přirozené linie a doplňují je luxusní detaily, jako jsou výšivky či kožešinové límce. Pak není problém upoutat pozornost třeba i v husté vánici - v krizových situacích se může hodit, že nejste šedá myš, ale žena vamp. I muži z horské služby jsou přece jenom muži!

Překonejte přírodu

Použité materiály jsou zpracovány těmi nejmodernějšími technologiemi a výsledný efekt zaručuje nepromokavost, prodyšnost a přitom lehkost oblečení. Ty tam jsou doby, kdy vícevrstevné a zateplené znamenalo zároveň i nesnesitelně těžké a prakticky nenositelné. Oblečení, které zafunguje i v těch nejtěžších podnebních podmínkách, zároveň splňuje veškeré požadavky moderní a elegantní ženy, která chce vypadat přitažlivě a sexy jak při sportovních výkonech na sjezdovce, tak i při posezení v apres-ski baru.

Barvy a motivy

Trendem letošní sportovní sezony jsou jednoznačně metalické barvy v odstínech stříbrné, zlaté, béžové a olivové. V kombinaci s kožešinovými detaily vytvářejí opravdové ztělesnění luxusu. Pro sněhové královny jsou určeny bílé, smetanové a šedé tóny doplněné výšivkami a světlými kožešinami třeba od USA PRO. Pro ty, které preferují „tvrdší" styl, je zde „glam rock" - tento trend kombinuje černou barvu s lakovanými detaily. Černá je také doplněna zářivě žlutou či svítivě zelenou, pro ty, které chtějí být opravdu nepřehlédnutelné. Novinkou letošní zimy jsou zvířecí motivy, které se objevují nejen na detailech (rukavice, čepice, podšívky), ale také na bundách a kalhotách. V kolekci Sportalm najdete animal look v kombinaci s červenou či mnohobarevnou kožešinou, vybrané modely jsou velmi extravagantní.

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

I na svahu panuje paní MódaFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Z „přezkáčů" do „sněhulí"

Často se vám, především na našich českých horách, nepodaří bydlet přímo na svahu a obouvat se v lyžárně rovnou do sportovních „přezkáčů". Spíš je potřeba na sjezdovku dojet autem v pohodlných, ale určitě sportovních botách. Ani zimní obuv se přes svou účelovost nevyhýbá modernímu designu. Ta kvalitní je samozřejmě stoprocentně nepromokavá a hřejivá, s protiskluzovou podrážkou, ale i tak přizpůsobená současným trendům. Absolutním hitem sezony jsou kožené boty s dlouhým chlupem jako by od samotného Yettiho. Jsou vyráběny v různých barvách a celkem překvapivě je obouvají i muži.

I helma může slušet

Helma musí splňovat především stoprocentní bezpečnostní požadavky. A pamatujte si, že jen helma, kterou opravdu nosíte, vás ochrání. Mezi špičku patří například firma Casco, která při vývoji nových helem spolupracuje s nejlepšími sportovci světa. Inovativní design je testovaný v extrémních podmínkách a klade důraz na absorpci nárazu a také ventilaci. Patentované technické materiály a konstrukce zajišťují maximální ochranu při minimální váze helmy. Výsledným produktem je helma pohodlná, která perfektně sedí a zároveň opticky nezvětšuje tvar hlavy.

Přejeme vám úspěšnou lyžařskou sezonu a spoustu krásných sněžných zážitků v trendy oblečení.

Načítám