Hlavní obsah

Svůdná prsa? Ozdobená!

Foto: Anais

V erotickém prádle budete k nepřehlédnutíFoto: Anais

Reklama

Prsa! Symbol ženství, kterému odolá málokterý muž. Jenže co když váš partner prozkoumal každý kout vašeho těla tolikrát, že pohled na vaše ňadra ho už tolik nebere? Zkuste mu opět dokázat, že zrovna ta vaše prsa jsou ta nej! Ozdobte si dekolt a vyrazte do boje!

Článek

Způsobů, jak si zkrášlit dekolt, je celá řada. Můžete sáhnout po zajímavé erotické podprsence nebo speciálních ozdobách na ňadra, ale dobře vám poslouží i nejrůznější tetovací obtisky či nalepovací kamínky. Zda se proměníte ve svůdnou striptérku, sexy dračici nebo romantickou vílu, je jen na vás…

Není podprsenka jako podprsenka

Erotické prádlo je dobrým způsobem, jak si okořenit sexuální život. Ať už zvolíte podprsenku, korzet či košilku, váš partner určitě neodtrhne oči od vašeho poprsí. Můžete sáhnout po průhledných košilkách, které jen něžně naznačí, jaké poklady pod nimi skrýváte. Další možností jsou podprsenky, které ňadra krásně nadzvednou a dodají jim dokonalý tvar, ale zároveň svůdně odhalí bradavky. A pokud se pyšníte skvělou postavou, dokonalým poprsím a odvahou, pořiďte si jen pár chytře sešitých proužků látky, které pouze podtrhují linii prsou. Tomu váš milovaný rozhodně neodolá!

„Svoji přítelkyni jsem viděl v podprsence i bez podprsenky snad tisíckrát. Když se ale objevila v ukrutně sexy modelu, ze kterého vykukovaly bradavky, myslel jsem, že se mi to zdá. Když jsme se pak milovali, musel jsem jí pořád koukat na prsa. Takže tohle vážně doporučuju,“ svěřuje se v internetové diskusi na téma erotické prádlo Roman.

Cena:Některé kousky se dají pořídit už od 300, ale samozřejmě se cena může vyšplhat i hodně přes tisíc korun.

Foto: Axami, Bonprix

Takovému prádlu žádný muž neodoláFoto: Axami, Bonprix

Foto: Obsessive

Dráždivá jsou i lepítka na bradavkyFoto: Obsessive

Ozdoby nejen pro striptérky

Nemusíte být žádná striptérka, která se svíjí u tyče, přesto vám pár rekvizit pro erotické tanečnice může velmi dobře posloužit. Oblečte si o něco „lechtivější“ spodní kalhotky, bradavky si ozdobte například nalepovací kytičkou, srdíčkem či rozverným střapcem a pak už jen sledujte partnerovu reakci.

„Funguje to! Poslední dobou přítel nejevil moc zájmu o sex a mě už to jeho sledování televize štvalo. Tak jsem si vzala průsvitné kalhotky a na bradavky si nalepila takové třpytkové nálepky a jen tak se prošla po bytě. Během vteřiny byl u mě v ložnici a na telku si ani nevzpomněl,“ píše v další diskusi slečna s přezdívkou Irrenka.

Cena:Většinou se pohybuje mezi 200 až 500 korunami.

Foto: Mimi, Burlesque Pasties

Ozdoby, jaké nosí erotické tanečniceFoto: Mimi, Burlesque Pasties

Každý den jiná

Žádná bolest a žádné riziko, že jednou budete svého tetování litovat. Za pár korun si totiž můžete pořídit nejrůznější sady tetovacích samolepek a svůj dekolt ozdobit pokaždé jinak. Romantické ornamenty, květiny, motýlci či srdíčka. To vše se dá sehnat.

Zdá se vám to málo? Tak vyzkoušejte nalepovací kamínky na tělo, z nichž si můžete vytvořit obrázky dle vlastní fantazie a vkusu. „Jednou jsem tyhle kamínky dostala od kamarádky. Používala jsem je, když jsem šla na party. Vždycky jsem si z nich ve výstřihu vytvořila nějaký obrázek a nebyl chlap, který by si toho nevšiml. Jednou jsme si pak s přítelem hráli a on mi těmi kamínky polepil prsa. A bylo to fakt hezké a sexy, takže když mu chci udělat radost, nějak si prsa ozdobím,“ popisuje pětadvacetiletá Eliška.

Aplikace takových ozdob je velmi jednoduchá. Buď jde o typ „samolepka", který se jen nalepí a poté odlepí. Některé kamínky je možné na tělo připevnit pomocí speciálního lepidla na tělo, které se po odstranění ozdoby lehce smyje vodou.

Cena:Nalepovací tetování se dá sehnat už třeba za 20 až 50 korun. Sada kamínků stojí zhruba 200 korun.

Foto: Peggy Sage

Ozdobit se můžete i nalepovacími kamínkyFoto: Peggy Sage

Foto: Peggy Sage

Pohrát si můžete i s obtiskyFoto: Peggy Sage

Zdobte podle typu postavy

  • Plnější tvary – Pro majitelky plnějších tvarů jsou ideální nejrůznější průsvitné košilky, které mohou být i vyztužené kosticemi. Problematické partie zakryjí a upoutají pozornost právě na ňadra, která díky kosticím dostanou správný tvar. Případně můžete sáhnout po korzetu, který je pouze pod prsa. Korzet vás totiž stáhne, vyrýsuje vám pas a nadzvedne i ňadra.
  • Velká prsa – Pro ženy, jejichž ňadra jsou větší a třeba méně pevná, jsou ideální erotické podprsenky, které prsa nadzvednou, udrží je na místě, ale zároveň odhalí svůdnou „jamku“ a bradavky.
  • Drobná či pevná prsa – Pro dámy s malými prsy (nebo i většími, ale zároveň pevnými ňadry) jsou ideální všemožné ozdoby přímo na bradavky. V případě pevných prsou jen lehce podtrhnou jejich krásu, v případě chlapeckého hrudníku prsa opticky mírně zvětší.

Tak co? Zaslouží si i vaše ňadra nějakou ozdobu?

Reklama

Související témata:

Načítám