Hlavní obsah

Svůdné svátky

Foto: Lindex

Vyberte si z nabídky LindexFoto: Lindex

Švédská značka Lindex přináší sváteční kolekci spodního prádla. Vyberte si z těch nejhezčích střihů, barev i materiálů tu pravou.

Článek

V nabídce najdete pohodlné T-shirt střihy ozvláštněné decentní krajkou, ale také sametové braletky s výšivkou nebo celokrajkové kousky ve sportovním stylu.

Střih T-shirt

Zamilujte si sametovou podprsenku Love. Díky tenké vycpávce a střední míře zakrytí vám bude celý den pohodlná. Zkombinujte ji se sladěnými sametovými kalhotkami a získejte soupravu, bez které se tuto sezonu neobejdete.

Foto: Lindex

Lindex 499 KčFoto: Lindex

Sametová braletka

Více je někdy více. A nám se to tak moc líbí. Tato sametová podprsenka bralette je zdobená zlatými výšivkami. Díky košíčkům bez kostic a měkké, tenké výztuži je také velmi pohodlná na nošení. Kombinací se stejnými kalhotkami získáte krásnou soupravu.

Foto: Lindex

Lindex 699 KčFoto: Lindex

Výšivka

Průhledná podprsenka bralette s květinovou výšivkou. Košíčky bez vycpávek a bez kostic nabízí pohodlný a přirozený pocit. Kombinací s kalhotkami ve stejném stylu získáte nádhernou soupravu.

Foto: Lindex

Lindex 699 KčFoto: Lindex

Střih balconette

Díky košíčkům s kosticemi, širokým ramínkům a střední míře zakrytí vždy poskytne skvělou podporu. Tuto podprsenku s jemnou krajkou a průhlednou síťovinou je těžké si nezamilovat.

Foto: Lindex

Lindex 699 KčFoto: Lindex

Krajková bez vycpávek

Podprsenka s kosticemi bez vycpávek vám poskytne podporu a pohodlí. Má krajkové zdobení ve sportovním stylu na zádech a zapínání na stříbrný háček vpředu. Vyberte si mezi několika barevnými krajkovými variantami.

Foto: Lindex

Lindex 499 KčFoto: Lindex

Reklama

Načítám